Elif_8 -Cennetkusuannesi- bende bekleme kararı aldım hep beraber bu ay güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻
Ftma4 Elif_8 sağ kasık ağrısı alt karın ağrısı sağ da doluluk hissi sağ ve alt karın da yanma ve sıcaklık siz yaşadınız mı
Elif_8 Ftma4 bende de sol alt karında kasıkta ve belde ağrı var sol alt karnımda ayrıca doluluk hissediyorum bakalım. Bugünde göğüs ağrısı başladı ama onu aşılamaya yoramam normalde adete 1 hafta kala başlar zaten bende
siimgeay Elif_8 ben ocakta aşılama yaptirmistim 12. Günde silik gördüm kan vermiştim 40 çıkmıştı 1-2 gün daha bekle istersen garanti olur inşallah iyi haberler alırsın 🙏🏻🌸
Elif_8 siimgeay teşekkür ederim hayırlısı olsun sizin içinde 🙏🏻 bende pazar günü 12. Gün kan vereceğim bakalım umarım benimde tutar
el1ff Kızlar aşılama süreci hastenede nerede ve nasıl oluyor acaba? Yarın olucamda. Yanımda birini götürmeme gerek var mı sizce
Elif_8 el1ff yani öyle birinin illa olması gereken bir işlem değil 3-5 dakika sürüyor sonra sizi hemen kaldırmıyor 10-15 dakika uzandırıyor o kadar. Normal muayene odasında yapmadı ayrı bir odada yaptı bana işlemi
siimgeay Elif_8 açıkçası belirti olup ama benim anlamadığım şey oldu göğüs ucu ve çevresi hep kaşınıyordu bu bir belirtiymiş rahimde gerilme çekilme hissettim ama 1 saat bile sürmemiştir hissi
Elif_8 siimgeay ilk kez duydum gerçekten her vücut farklı aslında çok mukayese yapmamak lazım aynı olmayabiliyor dediğiniz gibi.. bu arada sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻🌸
Elif_8 Ftma4 erken vermişsiniz yine bekleyin doktorlar 12. Günden sonra en erken verilmesini öneriyorlar belli olmaz inşallah yükselir 🙏🏻
Ftma4 Elif_8 inşallah ya negatifi gördüm ya çok ağladım sonra erken davrandığımı fark ettim erken gebelik testler hep silik çizgi çıkardı
Cerennnnnn Elif_8 Merhaba! Elif hanım ilk iki gün belirtiniz var mıydı ben dün çıktım karnım ağrıdı sonra geçti şimdi bişey yok
Elif_8 Ftma4 allahım inşallah yükselir sonucunuz güzel haberler alın bekleyin gününüzü tekrar verin kan 🤲🏻
Elif_8 Cerennnnnn ilk günler karnım aşırı şişti ve ciddi bir gaz yapmıştı karnımda ve rahimimde ağrı vardı bende ve şişkinlik hala geçmedi