Adenlinaav Kızlar ben dün transfer oldum cift embriyo 5 eylülde test yapcm çift embriyo transfer alıp pozitif alanlar burdami
seynepon Adenlinaav 25 ağustosta çift embriyo tranferi oldum 4 eylül test günüm ama 3 eylülde vermeyi düşünüyorum inşallah pozitifi görürrüz🧿🙏🏻
Simsimsem Adenlinaav hayırlı olsun, benim de çift transfer. İkisi de benimle çok şükür ☺️☺️darısı başınıza.
Fuunndaaa Adenlinaav hayırlısı olur inş bende 2 temmuz transfer tarihliyim benimde blast embriyo transferiydi, çok şükür ikiside tuttu şu anda 10+4 teyim, darısı başınıza olur inşallah, benim bu dördüncü transferimde iki kere tuttu iki kere tutmadı daha önce
yesildeniz_ Adenlinaav hayırlı olsun inşallah poztif sonuç alırsınız ve sağlıklı bir şekilde ilerler🤲🏻 herhangi bir belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuz
seynepon Adenlinaav ¾ günler adet sancılarım vardı ve bel ağrım bugün ve dünde göğüslerim şiş ve acıyor başka da belirti yaşamadım
Adenlinaav seynepon bendede bel ağrısı var ara sıra bi sancı oluyo akintim var oda fitilden kaynaklıdır bence nerede tedavi oluyosun
seynepon Adenlinaav gaziantepteyim, ben de de akıntı var ama progestan fitildendir diye düşünüyorum hangi ilaçları kullanıyorsunn canım ben 3 fitil, progestan iğne, kan pıhtılaşmam için oksapar, tiroidim için ayrı bi ilaç, 6 estrofem, folik asit, coraspirin
Gllbeyaz Adenlinaav ben tek transferdi 5AA kaliteydi hamdolsun tuttu ve yolu bitiriyoruz çok az kaldı inşallah seninkide hepinizinki de tutar kızlar Allah yardımcınız olsun🤲🏻♥️
sym27 Adenlinaav bir tane oğlum var 8 yaşında 5 Eylül onun doğum günü o yüzden farklı bir heyecan var ona çok güzel bir sürpriz olacak ama korku da var ya olmazsa 😔