Burcukayram seyda0640 maşallah siz de çok erken görenlerdensiniz bizde yarın görürüz inşallah 6+1 olcaz
ssungurlu Burcukayram ben 6+3 te gittiğimde keseyi gördüm, 7+4 te gittiğimde hem bebeği gördüm hem de kalbini duydum. stres yapma hiç beklemek zor ama sabret canım duyacaksın o minik kalbi
babymom2026 Burcukayram keseyi uygulamaya göre 6+6 da gördüm ama ultrasonda 6+2 çıktı o zaman gördüm bebişi de haftaya salı göreceğim ve kabini duyacağım 🥰
bebess Kızlar selam adetim 7 gün gecikti bende evde erken gebelik testi yaparak net çift çizgi gördüm devlet hastanesine gittim keseyi gördük göremedik çok küçüktü kan tahlili verdim böyle bişey yaşayan var mı acaba ne zaman görünüyor kese
Burcukayram bebess vajinal ultrasonda 2000 beta karından ise en az 5000 beta ile görülüyor demişti bana doktorum
Havin49_ rosalii hiç beta vermedim cnm test pozitif çıktı 6 haftalık olduğu gibi gittim ilk muayene de ikiz teşhisi koydu doktor
ikibaloglanannesi Burcukayram İlk oğlumu 6.hafta gördük 9+3 iken kalp atışını duymuştuk. İkinci oğlumu 5.hafta da gördük. 7.hafta kalbini duymuştuk. İkiside devlette.
210623 Keseyi 5. Haftada gördük 6+2 de de bebişi gördük çok şükür 🥰 kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gideceğiz nasipse 🥹
basak19 rosalii 850 de gittim ilk kese görünmedi sonra beta yapmadım 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra kese göründü diğer hafta da kalp atışı
ingilizceci 6+2de keseyi gördüm ve kalp atışlarını da duyduk tabi daha yeni atmaya başladığı için hafif hafif duymuştum :)
Burcukayram momsalis yarın akşam gideceğim inşallah aynı gidiyoruz evet bende 6+0 şu an yarın inşallah bebişi görürüz 🥹
seyda0640 momsalis evet karından ultrasonda duydum tüp bebek benim ki belki ondan erken duymuşumdur 😂
momsalis Burcukayram 4+2 de keseyi gördüm 5+3 le uyumlu 10 gün sonra gel kalp atışını ve bebisi görürüz demişti ben biraz geç gidecem haftaya salı gününe randevu aldım 6+6 oluyorum garanti olsun diye inşallah duyarım bebeğimin minik kalbini ilk gebeliğim sağlıksız olmuştu o yüzden çok korkuyorum stresliyim 😔
Burcukayram momsalis korkularımız ortak benimde ilk gebeliğim sağlıksızdı şimdi iyice stres bastı bebeklerimizin kalbini duyana kadar da devam edeceğiz sanırım strese :)