Bebegimgeliyor10 Burcukayram 5+3 de gitmistim canım umtrasonda 6+1 çıktı kese boyu 12 mm dedi yolku gördü bebek ve kap atışı için pazartesi gidicem ☺️sende görürsün canım acele etme
erikarpuz Burcukayram 5+2kesesini görmüştüm 6+2de doğum günümde hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını dinledim 🥹
Burcukayram basak19 6 hafta bugün tam dün 5+6 da keseyi gördük devlet hastanesinde yolk sac ve kalp atışını göremedi alttan muayene olmakta istemedim haftaya gel dedi
basak19 Burcukayram ben 6. Haftam da keseyi 8 de kalp atışlarını duydum panik stres yapma 2 hafta kadar süre veriliyor bebeğin keseye girmesi için
elc11 Burcukayram bende dün gitttim 5+5 dedi yolk ve keseyi gördü dediğin gibi 2 hafta sonraya çağardı kalp atışına
gzd07 Burcukayram ben 6.haftamda 1 cm kese gördüm kese boştu. tam 7.hafta da kalp atışı ♡ 1 hafta da büyümesi cok fazla oldu diye şaşırdım hatta sanırım ilk gebelik olduğundan 😊
Burcukayram basak19 evet canım özele gideceğim yarına randevu aldım devlette dr cihazlarımız eski ve kötü dedi sadece kese görünce de tedirgin oldum ilk gebeliğim de boş gebelik olunca
Burcukayram basak19 kese 6mm ölcüldü daha çok küçük sanırım darısı başıma inşallah bende görürüm minik kalbini 🥹
rosalii basak19 ben de 6. Haftamda ilk kontrol icin gidicem beta hcg kaçtı kalp atısını duydugmuzda acaba
basak19 Burcukayram hiç stres yapma beslenmene dikkat et ağır işler yapma inşallah alıcaksın güzel haberi
katlav Burcukayram özelde alttan muayene ile 5+2 de yolk sac ve kese gördüm. 7.haftada kalp atışı duydum.
Havin49_ rosalii hiç beta vermedim cnm test pozitif çıktı 6 haftalık olduğu gibi gittim ilk muayene de ikiz teşhisi koydu doktor
basak19 rosalii 850 de gittim ilk kese görünmedi sonra beta yapmadım 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra kese göründü diğer hafta da kalp atışı
ozlembasakz Burcukayram ben çok erken öğrendim 3+5 gibi o yüzden hemen doktora gitmedik doktora 5+6 da gittim o zamanda zaten hepsi gözüktü bebek kese kalp atışı hepsi bidaha gitmedim 10+1 de gidicem az kaldı :) şuan 9+4
kubracaktur Bende eeken öğrenenlerdenim 4+5 te kese göründü bi hafta sonrada inşallahh bebişi görürüz