Anneecik Kızlar günaydın, hiç doğum yapmadan spiral taktıran oldu mu? Tecrübeleriniz neler oldu paylaşırsanız sevinirim🙏🏼
Sss1947 Anneecik doktorlar doğum olmadan çok önermiyorlar takmıyorlar açıkçası ama karar kesin ve istiyorsanız takıyorlar özelde devlet için bilmiyorum hiç gitmedim oraya
Cigulibinnaz Anneecik doktorlar yan etki eder de enfeksiyon vs durumunda rahime zarar verir diye takmıyormuş sanırım o yüzden doğumdan sonra takıyolar
Anneecik dilaradoyan evet bende o yüzden merak ettim, kanaması olan falan oluyormuş rahim sert oluyormuş sanırım doğum yapmamış olanların. Vücut farklı reaksiyon gösteriyormuş. Tecrübesi olan varmı merak ettim bende, cevabınız için teşekkür ederim🙏🏼
Anneecik deletedmom43191 taktıran var nesi saçma geldi size anlamadım? Yan etki yaşayan oluyormuş tecrübesi olan varsa merak ettim, mantıken saçma değil ki taktırılıyor😅
Sss1947 deletedmom43191 öyle birşey yok istekle suan da takılır sadece doktor önceden rahim zarar gorebilir diye uyarır bu kadar basit
deletedmom43191 Sss1947 😀😀😀😀 ya neyin iddalasmasini yapiyosun ki bu kadar kişiye hep doktor dogumdan 40 cikinca gel diyo siz gelmis neyin iddalasmasindasiniz ?
Anneecik Sss1947 evet doktorum bana kanaması sürekli olan oluyor genelde sorun oluyor dedi. Doğum yapmadan taktıran hastalarımda genelde sorun yaşıyoruz ama ısrar edene takıyorum dedi. Takılıyormuş dediğiniz gibi☺️
Elilar2225 deletedmom43191 ben bu forumda sizin kadar her şeyi yanlış bilip doğru olduğunu iddia eden birini görmedim
Elilar2225 deletedmom43191 deletedmom43191 kendi üslubunuzdan haberiniz yok herhalde insan bu kadar kişi bana tepki veriyorsa bakar acaba yanlışmıyım diye ama siz israrla herkese doğruyum diyip sonra yok ben öyle anlamadım
Sss1947 Anneecik etrafımda taktıranlar var bende başta bir düşünmüştüm bir kürtaj olunca risk almak istemedim ama etrafımda taktırıp sorun yaşamayanlar var 🌸
Anneecik Sss1947 Anladım canım, bir kaç dokrora daha danışıp karar vereceğim bende, kendi doktorum öyle diyince gözüm korktu ama sen çevremde sorun yaşamayanlar var diyince sevindim teşekkür ederim 🙏🏼☺️