minaa_2356 Busraaaakkk bana yumurtlama gününü 14. Güne çekmek için verdi ve hamileliği kolaylaştirmak için şuan şüpheye düştüm
Busraaaakkk minaa_2356 Şöyle canım doğrudan gebeliğe bi etkisi yok ama regl düzeni sağladığı için yumurtlaman doğru zamanda olursa o konuda yardımcı oluyor diyelim.
minaa_2356 bbety benjm rahim duvarım kalınlaşıuor doktor ya hamilesin ya da regl olacaksın güzel kalınlaşmış dedi ama 2 kutu verdi hangi
minaa_2356 bbety adetten sonra 14. Gün kullan dedi 2kutu verdi iki kutuyu mu kullanıcam bilemedim 2 ay için mi verdi onu da bilemedim başım çok ağrıyordu eczaciyi dikkate alamadim
bbety minaa_2356 Tek seferlik vermemiştir. Ilacı içtiğinizde Rahim duvarınız daha da kalınlaşıyor eğer bebiş varsa tutunmasını kolaylaştırıyor, yoksa da ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra adet kanamanız geliyor yani bahsettiğiniz gibi 17-20 günlük bir gecikmenin önüne geçmiş oluyorsunuz adet kanamanızı başlatmış oluyor ilacı bırakmak. Hangi gün olduğu konusunda ve kaç tane kullanmanız gerektiği konusunda mutlaka Eczacıya sorun Doktor sisteme işlemiştir çünkü. Adetin 15. Gününden sonra 10 gün kullan demişti bana. Adetim tam sökülemiyordu gecikip uzuyordu bu şekilde tam sökülür demişti. Dediği gibi kullandım ama ilacı bıraktıktan sonra adet olmadım çünkü hamile kalmışım
minaa_2356 CansuP- ilk bebeğim 3 aylık kalp durması sonucu kaybettim genetiği gittim çok şükür hiç bir sorun yok dedi doktor ilaçla iğneyle hamile kalman gerekmiyor gayet iyi herşey ikinci gebeliğim plansız oldu o da lekelenme geldi doktorlar asla müdahale etmedi kannama arttı boseu olmaz eve git parol iç geçer dediler 3 gün kanama ve ağrıyla öldüm bittim. Hiç bir şekilde müdahale edilmedi ihmal sonucu gitti o da 7 ay oldu düşük yapali 5 aydır deniyoruz daha bişey yok bakalım Rabbim bu mübarek günde isteyen ve hak eden herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻 sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤🩹
minaa_2356 bbety bugün sordum 2 kutu vermişti 14 günden sonra kullan her kutu 10 günlük 2 ay mi kullanayım yoksa 2 kutuyu bırakmadan mi diye sorduğumda hiç bırakma 2 kutuyu da bitir eğer bırakırsan hormon dengen bozulur dedi bende 7 Eylül’de kullanacagim umarım bu ay hamilelik müjdesini alırız 🥺❤🩹🤲🏻
minaa_2356 Busraaaakkk doktorum bana yumurtlama günüm aksamasin diye verdi çok şükür hormonları iyi bir sorun yok ama 5 aydır deniyoruz olmuyo bunu da söyledim 2 gebelik geçmişim var o da hem tekrarlayan düşük lerin önüne geçmek için hemde hormonal dengeyi sağlamak için ve gebe kalmayı kolaylaştirmak için verdiğini söyledi Çünkü düşükten sonra 2 3 defa muayene oldum tekrar genel bir muayene olmak istediğim de gerek yok yumurtaliklarin iyi demişti 🤲🏻❤🩹
bbety minaa_2356 inşallah güzel haberi alırsınız Bir an önce 🌸doktora sormanız iyi olmuş duphaston Çok farklı bir ilaç adet döngüsünün hangi gününde nasıl kullanıldığı çok değişkenlik gösteriyor
sude09 minaa_2356 merhaba benim de doktorum kullan dedi,adet dönemi bırak demedi ama ben adet olduğumda bırakıyordum,ilacı kullanırken adet olsak bile kullanacak mıyız.
-Cennetkusuannesi- minaa_2356 canım bu ilaç gebeysen, bebeği tutnaya yardımcı değilsende progestan seviyesini arttırarak adetin sökülmesini sağlıyor yani kullan zararlı değil
sude09 bbety merhaba ilacı kullanırken adet oluyor muyuz,kimisi ilacı kullanırken adet olmazsın diyor ama ben ilacı kullanırken adet oluyorum.ve adet dönemi ilacı bırakıyorum Doktor ara ver vb demedi kullan dedi sadece,ara kanamayı düzenlemek için
minaa_2356 bbety amin inşallah 🤲🏻❤🩹 benim aslında korkum hamilelik düşünürken kullanmak sakıncalı mi diye oldu çünkü internette doğum kontrol hapı diye geçiyor ve regl söktürüyor ama doktor ilacı kullan yumurtlama günlerin düzene girsin ve hamileliği kolaylaştirsin ayrıca tekrarlayan düşüklerin önüne geçmek için kullanmami soyledi
minaa_2356 sude09 bunu hıc sormadım. Ama eczacı bana birakma hormonlar alt üst olmasın dedi hatta özellikle dedim ki bana adeti!n 14. Günü kullan dddi ama 2 kutu verdi ikisini de adetin 14? Günü kullanayim mi dediğim de hayır hiç bırakma kullan yoksa hormonlar alt üst olur dedi 2 aylık regl için vermemiş yarın regl 14. Günü kullanacam 20 günlük bir ilaç zaten
bbety sude09 size hangi dönemde kullanmanız gerektiğini söyledi mi ilacı? Adet başı sonu ortası vs. Ben kullanırken kanamam olmadı adetim 13 gün sürmüştü hala devam ediyodu kanamayı keselim bi dedi. Kullanırken kanamam olmadı bırakınca adet oldum yine. Ama o şekilde kullandığımda hemen adet bitiminde başlamıştm o ay gebelik olmadı. 2.kez kullandığımda yumurtlamadan sonra 10 gün kullandım. İnternetten kendime tanı koymuştum luteal faz eksikliği diye :) hamile kalırsam bebişin tutunmasına yardımcı olsun, kalmazsam da adet tam sökülsün 10 12 güne uzamasın diyeydi. O ay hamile kaldım zaten kanama olmadı
bbety minaa_2356 ilaç, adet döngünüzün neresinde kullandığınıza bağlı olarak adet söktürücü de olabilir bebeğin tutunmasına yardımcı da olabilir. Doktor size nasıl reçete ettiyse öyle kullanın. Muhtemelen hamileliği düşünmeden önce bi hormonları düzenlemeye gerek görmüştür
minaa_2356 bbety hormonlarım güzel çıkmış bebek tutunsun ve adetim gecikmesin diye verdiğini söyledi çünku tekrarlayan düşüklerim var
babyiscoming_ minaa_2356 tüp bebek tedavisinde kullandım. Yumurta toplandıktan sonra bebek rahime tutunsun diye verdi doktorum. Çok şükür ilk denemede pozitif haberini aldık. Bebeğin kalp atışlarını duyana kadar kullanırdı kalp atışı duyunca bıraktık. Ben tabiki önce allahın izni ile sonra da bu ilaç sayesinde olduğunu düşünüyorum. Çok iyi bir ilaçtır mutlaka kullanın💞
minaa_2356 babyiscoming_ Rabbim bebişinizi size bagışlasın 🤲🏻 bende şimdi kullandım bir tane hadi bakalım hayırlısı ne olacak bu ay 🤭