ABusraaaa Bebissever mesai dışı olunca alınıyor diye biliyorum. Bizim burda yani böyle tanıdığım başına gelmişti.
Patiseverana Bebissever ben de Çamlıca medipol e gidiyorum mesai dışı ve nöbet dışı kendi doktoruna denk gelmeyip çağırmak istersen ekstra 10.000 tl istiyorlar. Denk gelsin diye dua ediyorum 😃🫠 temmuzda zam geldi gerçi sormadım ama zamlanmış bile olabilir
seymanuurr Bize normalde sezeryande 35 bin demişlerdi özel oda 6 bin mesai dışı 5 bin ekstra alıyorlarmış sonra SSVD deyince 75 bine çıkardılar ücreti. Gece sancım gelince gitmiştik nakil istediler. Hesap benim hesabım bankaya gidemem başkasına atamam 1.5 saatlik mesafede hastane bankalar kapalı. Kart kabul etmiyorlar ibana havale etmiyorlar. Ay çok stresliydi paramız varken başkasından para getirtmiştik iyice öğrenip gidin 🥲🥲
acelyaprak Bebissever mesai saati dışında 9000 tl ek ücret alıyor benim hastanem de pendik medipole gidiyorum. Hastanenin muhasebesi ile görüşebilirsiniz
seymanuurr Bebissever ücrete gerekli olursa anestezi, kan, epidural dahil mi ekstra mı ? Oda ücreti, mesai dışı olursa bi ücret var mı? En önemlisi bende ödeme şekli. Ayrıca fatura kesip kesmediklerini mutlaka öğrenin bence ve faturanızı alın
Embu Bebissever mesai dışı oldu doğumum gündüz kontrole gidip mesai bitimin de doğuma aldı ama doktor hastanedeydi ek ücret almadı eve gidip gelseydi nasıl olurdu bilmiyorum 🤷♀️
minnakhanimmm Bebissever ben doktoruma sormuştum öyle bişey yok demişti ama her hastane aynı mı bilmiyorum
Busraaaakkk Bebissever Zaten doğum ücreti ödeniyor bir daha ek ücret alınmıyor doktor fiyat bilgisi vermez danışmaya sorabilirsiniz