Yazmelegi_ Bebissever Bende hem hafta sonu hem gece olduğu için ekstra ücret çıkmıştı ama doktora mı çıktı başka biseye mi bilmiyorum sormamistim
Bebissever Eymen68_ dr a mı sordunuz fiyat işini ? Dr a fiyat durumlarını sormayı hiç sevmiyorum da :/
HumaBetul342 Bebissever Benim gittiğim hastanede fiyat muhasebe ile ilgilenen biri var doktorların muayene katında kendisi ilk gebelikte doktora sorduğumuzda o kişiye yönlendirmişti.Sizde bı sorun yönlendirirler.Benim hastanede mesai dışında olursa ek ücret alıyorlar
TAkilicci Bebissever sabah oğlum doğduğun da ek ücret alacaklarını söylediler mesai dışı saat olduğu için. Ama doktor doğuma yetişemedi. Mesai saatine gelebildi ve ücret almadılar
bbety Bazı hastaneler doktorunuz yıllık izinde olmadığı sürece ek ücretsiz gelir diyolar bazıları mesai saati dışında olursa ve çağırırsan ek ücret var diyo. Hastnae pokitikasına bağlı, sormak lazım
Eda_dnz56 Bebissever fiyatı vezneye gidip konuşuyorsun gece olunca da ek para alınmıyor alınan yer çarsa da bilmiyorum sadece doktorunun olmadığı gün doğumun olursa ve o doktoru istediğin için gelip seni doğurtursa izin gününde seni doğurtmaya geldiği için ek ücret oluyor bu da doğum parasına yaklaşık bir miktarda oluyor ama her doktorun muayene ücreti gibi doğum ücreti de farklı
kocamaduru Bebissever doktor beni danışmaya yönlendirmişti fiyat için konuştum sonra sormuştu konuştun mu diye evet böyle böyle dediler dedim tamam dedi detay vermediler gece olursa ek ücret oluyor falan diye doğumum gece oldu ek ücret istediler 2 bin bize bilgi vermediniz diyerek kabul etmedik öncesinde iyi sorun her detayı
Miniboy Bebissever o şuanda hastaneden hastanede değişiyor. Yani her hastanede yokmuş. Mesela mesai saatlerinde ayrı ücret haftasonu sonu ve mesai saatleri dışında ayrı ücret şeklinde doğum ücreti çıkabiliyor. Hastane doktoru ise hastaneyle anlaşıyorsun. Ama özel doktora gidip hastane seçip orda seni doğurtan özel doktorun varsa doktorunla konuşmalısın