elifakylclk
Korkmayın Allah’ın izniyle güzel çıkacak sonuçlarınız🙏🏻
Ben Bursa şehir hastanesinde yaptırdım amniyosentezi kontrollere de oraya gidiyorum özelde de cumartesi günleri eşim de görmek istediği için uzun zamandır gittiğim bir doktora gidiyoruz.Bu ay detaylı ultrasonumuz oldu bebek gayet iyi dedi doktor kalpte beyine giden bir damar sağdan inmesi gerekirken soldan iniyormuş ama bu normal artık 10kişiden birinde görüyoruz dedi hem doppler hem fetal eko yapan doktor hemde kendi perinatoloji doktorumuz üçü de kalpte küçük delik olabilir dediler o kadar küçük ki kesin var diyemiyorlar ama olsa da doğuma kadar ya da doğumdan sonra kapanıyormuş.
Amniyosentez temiz çıksa da genetik doktoru da perinatoloji de asla garanti veremez zaten binlerce genetik hastalık var bu testler hepsini ortaya çıkarmaz.
Ama artık içim daha rahat zaten bebeğimi aldırmayacaktım sadece bizi neyin beklediğini bilmek istediğim için yaptırdım.
Bol bol zikirler çekin ben doğuma kadar hatim de etmeye çalışıyorum gaybı bilen Allah’tır veren de alan da odur umarım size de mucizesini yaşatır🙏🏻 İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı😊