Sevim1902 Çok şaşkınım pozitif çıktı❤️😁🥰67,5 çıkmış.eşimin doğum günü 4 gün sonra pozitif çıkmasını çok istedim🤲inşallah sağlıklıdır
momBg LeydiDaisy canım yaşamışsın herhalde bende beta takibi yaptırdım çok yıprandım şuan tam dedim tekrar hamileyim herhalde 3 yıldır deniyoruz ama kahve leke geliyor arada yerleşme mi yoksa kimyasal mı anlamadım ya ama normal de regl öncesi aşırı ağrım olur yok ve regl gecikmez 🌸
LeydiDaisy momBg yerleşme olabilir canım benmde lekelenmem oldu hemen acile gitmiştim keseyi zor görmüşlerdi yerleşme olabilir demişlerdi yine de progestan başladılar şüphen varsa bi kadın doğum acile git bence
HumaBetul342 Sevim1902 Yaa çok sevindim sizin adınıza hayırlı mübarek olsun 🤗sağlıkla kucağınıza alın insAllah
gebelk Sevim1902 gerçekten mi coookk sevindim rabbim saglıkla kucağınıza aldırsın🥲🥲 rabbim bizlere de nasip etsin
Sevim1902 gebelk sag olun rabbim en yakın zamanda nasip etsin 🤲4 kürtajım var iki kez histerıskopi olduk büyük yapışıklıgım vardı inşallah bu sefer sağlıklı olur 🤲