mommyyysd Sevim1902 ilk testin markası nedir 2 gün sonra falan kan verirseniz daha net olur yani adet gecikmesinden 2 3 gün sınra diyeyim bende testler böyle çıkıyordu kan verdim kanda negatif çıktı , 3 4 gün sonra tekrar kan verdim pozitifti
1oglanannesi Sevim1902 o zaman yıne yapın ben ılk oglumda regl gunun boyle sılıkle ögrenmısdım kan vermısdım beta 17 cıkmısdı gec dölenme olmus
mommyyysd Sevim1902 ikisinde de silik gördüm ben var gibi Allah gönlünüze göre versin dediğim gibi eğer ilk kanda çıkmazsa adet olmaSanız sonra tekrar verin
1oglanannesi Sevim1902 öylede oluyo ben ılkde yasadım sımdı yıne hamıleyım daha yenı 3 gun ksla test yapmısdım silikle ögrenmısdım somrasında koyulasdı
halkatatlisi Sevim1902 İlk resimde 6 gün önceydi adetten İkinci resim bir gün öncesiydi Adetten bir gün sonra kan verdim 88 di
Sevim1902 halkatatlisi baya silik çıkmış sizinde 😁5 gün arayla yapmışsınız sizinde koyulaşmamış sanki.çok sag olun
[silindi] Sevim1902 kan değeriniz kaç çıkmıştı üzülmeyin en doğru vakitte rabbin en kısa sürede nasip etsin