hayalperest2310 Kivirkivir-35 canım benim kendi sancım olmadı suyum geldi mecbur yatış yapılıp suni sancıyla doğum başlatıldı inşallah kendi sancın olur suni biraz zorlamış olabilir beni Rabbim yardım ediyor inan çok da kafana takma Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın bu sözü eskiden cevremdeki hamilelere derdi pek anlamını kavramazdım bu dua o kadar kıymetliymiş ki o anda inşallah tek nefeste ❤️
Ashima Kivirkivir-35 haftamız ve günümüz aynı. Ben de bir haftadır kasık ağrısı, karın sertleşmesi, belde ve sırtta ağrı, bacaklarda uyuşma, alttan iğne batması gibi belirtiler var bunları yaşıyorsan yalancı sancıların var demektir.
Kivirkivir-35 Ashima ben bacak bacak üstüne olsyını demedim atabiliyorum şuanlık :) dediğiniz gibi şeyler daha bende başlamadı bel ağrısı vs bakalım nasıl olacak başlayacak. Karnım sertleşiyor ama bebekten gibi geliyor mesela sola gidiyor iyice gibi sol tarafım şişiyor yada sağ mesela. Buda bir kasılma mo acaba
Ashima Sekerparem999 bu doğru mu acaba ben de dün denedim bacak bacak üstüne atma olayını ve atamadım bakalım birkaç güne doğum olacak mı? 😅
Kivirkivir-35 Sekerparem999 benim hala dik karnım aşağıda hisetmiyorum geçen haftalarda bi çık yoruldum ev işinde o gün aşağıya indi gibi hisetiö sonra yukarı çıktı😂😅
Ashima Kivirkivir-35 doktorum onların da yalancı kasılma olduğunu söyledi. Karnın iyice gerilmesi vs hepsi kasılmadanmış. Belki acı eşiğiniz çok yüksektir hissetmiyor da olabilirsiniz :)
Kivirkivir-35 Ashima ay inşallah öyledir yaa acı eşiğim çok yüksek olsun hapşurayım pırt diye bebek fırlasın😂😂😂😂 benim istesiğim doğum şekli budur tam olarak hahahahah
Kivirkivir-35 AysuPolat ben gün almadım ne zamam gelirse diyprux normal olucak gibi duruyor bir problem çıkmazsa eğer