2205 Benim oldu ya zaten düzenli bi ilişki vardı hiç ara vermedik ve hiç korunmadık ilişki olduktan 3 4 saat sonra suyum geldi benim şu an ikinciye hamileyim bunda da aynı şekilde yapıyorum
karamella_ @2205 yaaa iyimiş arkadaşıma suni vermişler suyu gelince de ondan kaç saatte doğurdun gittiğinde kaç cm açılman vardı
2205 karamella_ gece 3 de gittim suyum geldi biraz açılmaya bakarken daha çok geldi gittiğimde 4 cm açılmam vardı 6 cm den sonra sancılarımı hissetmeye başladım öğlen 13.45 da doğum yaptım 40+3 deydim
BusraKader Bende 37+6 oldum temizlik yapıyım belki fayda olur açılmaya dedim sancı yok arada bı geliyor gidiyor geri bilmiyorum napcam 😊 hepside vaktini bekliyor Rabb’im hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızım 40+6 da geldi suni sanciyla
Songulblt karamella_ ben ılk gebelıgımde 2 günde bır en başından beri ılışkıye gırdım tabı hıc bir riskim yoktu sonum 40+1 şimdikinden ise başından beri ılışkı yasak bakalım bu ne zaman gelıcek
Evrim-96 karamella_ rahmi yumuşatıyor deniyor korunmasız olunca ama ben 37 haftalığım denemeyi düşünüyorum açıkçası ne kaybedilir ki buraya ilişki yazan da çok gördüm
Duman_ karamella_ Duman_ hurma yedim 37. Haftadan itibaren arada evde çömelip kalktım. 8 cm açıklıkla doğuma gittim. Yarım saate maşallah dogum yaptım.
diya_du_kecan karamella_ 40+2 olmıştuk biz birgün sonra suni sancı vereceklerdi eşim birgün önceden geldi korunmasız ilişki oldu sabah sancım başladı