Minikingunlugu nidosh hayırlısı neyse o olsun inşallah bende değişme ihtimalini göz önünde bulundurup hemen bisey almadım 😃
esrasahin66 Azlpp bana da dün kız gibi görünüyor dedi doktorum sırt üstü yatıyor dedi 💖🥹 11 haftadan selam hamiş dostlarım İnşallah gönlümüzce olsun sağlıklı gelsin bebişlerimiz
basak19 Minikingunlugu bence eşya almaya henüz erken canım almak istiyorsan da hem kıza hem erkeğe olucak şeyler al arkadaşımın ilk başta kız dedi 15. Haftasında erkeğe döndü en azından beyaz renk zıbın tulum vs. Al
Havin49_ Minikingunlugu 12 haftalık bence daha çok erken hemde net bişey söylememiş ama çocuk odası fln yapacaksanız dolap yatak fln alabilirsiniz ama kıyafet için çok erken
Havin49_ dalginkiz valla bi oğlumda ben geç gördüm galiba kendini hiç göstermiyordu 20 haftalık gördük
minikbaby20 Meryemak valla hiç bir fikrim yok ama biz erkek bekliyorduk bir doğdun kız inananamamıştık😀😂
minikbaby20 Sayoss cidden bende şaşırdım yani erkekten nasıl kıza döndü hani bir çıkıntı görmüş olmaları lazım
Seyma190623 Minikingunlugu bana da 12 + 2’de erkek dedi 18. haftadayız değişmedi hatta bacak arasını bariz gördüm 😅
hilalusal Minikingunlugu bana da doktorum 12. haftada erkek dedi 18 haftalık olduk erkek doğru. Genel de erkek tahminleri şaşmıyor ama çok erken tabi ki değişebilir bence 16. haftaya kadar bekleyin
Emlly Minikingunlugu doğru da alabilir ama alışveriş için çok erken haftası da çok erken biraz bekle kesinleşsin bence çünkü çok değişen olaylar var 🙈
Sayke Minikingunlugu hayır hayır. Benimde yapmıştı. Bebeğin açısına göre yapıyolar erken dönemlerde. Cinsel organına göre değil. Bana kız dedi. Fetalde erkek olduğunu öğrendim. Aman alışveriş yapmayın görmeden😂