Minikingunlugu 12 haftalık oldum bugün doktor cinsiyet tahmin etti erkek dedi. Doğru olur mu acaba sonradan değişir mi gönlüm kızdan yana sağlıklı olsun tabi eşya almaya başlamalı miyim
katlav Minikingunlugu ben de bugün 12 haftalığım doktor kontrolüm vardı %90 cinsiyet söyledi fetal dna yaptırdım. Sonuç çıktığında kesinleşecek.
esrasahin66 Azlpp bana da dün kız gibi görünüyor dedi doktorum sırt üstü yatıyor dedi 💖🥹 11 haftadan selam hamiş dostlarım İnşallah gönlümüzce olsun sağlıklı gelsin bebişlerimiz
Gzmgz Minikingunlugu 12.haftada erkek dedi kız çıktı. Arkadaşıma da doktoru 12-13. Haftalarda kız demişti ama erkek çıktı. Erken tahminlere güvenim sıfır 😂 en garantisi 16-20 haftada belli oluyor
Minikingunlugu Gzmgz ne yalan söyleyeyim gönlümden kız geçiyor bakalım artık 16 haftayı bekliyorum artik😃
Meryemak minikbaby20 yaaa detaylıda falanda mı görünmez cinsiyet nasıl olur 9 ay boyunca erkek denmesi şok olur insan 😂
Sehrbnn Minikingunlugu Benim doktorum 14 haftalıkken kıza benzetti 16 haftamda kesn net kız dedi..Bacım 3 oğlandan sonra kızım oluyor daha bebeğim 7 aylık ama olsun ..
Minikingunlugu Sehrbnn hayırlı olsun net bilgiyi ancak 16 haftada yada detaylı ultrasonda öğrenirim heralde
dalginkiz Minikingunlugu erkek kızdan daha önce görülüyormuş o kadar erken zamanda erkek dediyse doğrudur görmüştür bence bana da 13.haftada erkek dedi 😂
Minikingunlugu dalginkiz bakalım artık iyi Bi doktor aslında yanılma payı olabilir diye düşünmüştüm 😃
Havin49_ dalginkiz valla bi oğlumda ben geç gördüm galiba kendini hiç göstermiyordu 20 haftalık gördük
zhr34 Bende tarama testi 13 haftada erkek dedi yanılma payınız var mı diye sordum ben yanılmam dedi doktor çok da iyi bi doktordu😊
Meryemak Minikingunlugu 12. Haftada Erkeğe benziyor dedi 15. Haftada kesin erkek dedi benimde bir oğlum var gönlüm kızdan yanaydı ama nasip değilmiş
nidosh Minikingunlugu benim de 12+6 da yüksek ihtimal kız bebek dedi doktor. 17de gittiğimde de yanılmadığını gördük
minikbaby20 Meryemak valla hiç bir fikrim yok ama biz erkek bekliyorduk bir doğdun kız inananamamıştık😀😂
nidosh Minikingunlugu ama arkadaşıma 12de 12 deyip sonra erkek dediler. Siz %70 falan diye düşünün değişebilir de
Minikingunlugu nidosh hayırlısı neyse o olsun inşallah bende değişme ihtimalini göz önünde bulundurup hemen bisey almadım 😃