_eda8 Temmuz Anneleri hamilelik nasıl gidiyor cinsiyetler belli mi ☺️ 18+4 hafta sonra cinsiyeti öğrendik kızım geliyor 😍😍😍
DiDem123 _eda8 benimde oğlum olcak 😄 hemde ikinci kez 😏 doğumum temmuz 20. Bugün tetenoz aşısı oldum. 19₺4 🙋♀️
Chanelmom _eda8 bende yarın 22 haftalık oluyorum. Oğlum olacak inşallah🙈🤗 annesi gibi Temmuz olacak🎉🎉
Mucizemiz4735 Mavigozunannesi ben 21₺1 im bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissetmek gerekir her gün mü hissetmek gerekir biliyorsunuzdur siz az çok
AyEr Mucizemiz4735 canım merhaba ılk gebelıkse gec hıssedıyosun ıkıncı ve ucuncu gebelık daha erken hıssedılır bebegın hareketlerı 25 haftadan sonra duzene gırer
Mavigozunannesi Mucizemiz4735 ilk kızımdada 17. Hafta da hissettim hergun hissettirdi kendini 2. Gebeliğin oglumdada hergun hissediyorum mutlaka hatta bazen fazla bile hissediyorum
Mucizemiz4735 AyEr ilk gebeliğim Canım en son dün hafif hissettim bir kere bugün hiç hissetmedim gibi normal mı öyle
Nezahatozen güzel gidiyorken birden diş agrım cıktı dünden beri beni çok zorladı doktora gidiyorum şuan bakalim ne diyecek 19+4 haftalığiz kızımız olucak
Mucizembenim Chanelmom sağlık ocağında doktor beni bu hafta çağırdı şeker bakılacak daha erken değil mi sizce bilemedim size de söylediler mi