Sss1947 Nevagibi benim her zaman akıntım su gibidir bence gebelikle ilgisi yok bu akıntının denk gelmiş olabilir bazılarına
cerencyz Merhaba ben şuan gebemiyim bilmiyorum ama akıntım var su gibi Reglime 8-9 gün falan var daha Ve pazar günü gün boyunca pembemsi renkte kanamam oldu umarım yerleşmedir yani beklemedeyiiiz sizin adete ne kadar var
Nevagibi cerencyz merhaba, benimde8-9 gün var ama bu tarz bir akıntım yok ama gebelik belirtisiymiş ondan merak ettim sarımtrak bir akıntım oldu gecen başka da yok
cerencyz Nevagibi benim de sadece akıntı şeffaf su gibi o başladı bugün birde regl olacakmış hissiyatı bakalım test için acele etmek istemiyorum ama 🥲
Nevagibi cerencyz göğüs hassasiyetim var baya uçlarına dokununca acıyor arada ağrısı sırtıma da vuruyor test için daha çok erken bence 2-3 Eylül gibi yapmayı düşünüyorum
cerencyz Nevagibi bende göğüs hassasiyeti henüz yok benim 1 eylülde zaten kadın doğuma randevum vardı o günü bekliyorum inşallah vardır ikimziinde
merveiii Nevagibi benimde su giibi akıntım oluyordu hatta geçen haftalara kadar bile devam ediyordu 14 haftalığım suanda ama bende 1 hafta öncesinde göğüs hassasiyeti olunca anladım hemen gittim kan verdim 228 cıkmıstı yani hayırlı olsun gebesiniz bence 🥰
cerencyz merveiii peki bu akıntı kıvamlı mı yoksa su gibimiyidi ya ben chatgbt sordum kıvamlı olması lazım diyor ama benim regl öncesi öyle oluyor bu seferki sı gibi daha farklı
merveiii cerencyz su gibiydi kıvamlı değildi hatta ben ilk başlarda altıma kaçırdığımı falan diye düşünüyordum gazınız var mı peki benim gazımda olmuştu
cerencyz merveiii evet gazımda var baya böyle gaz sancısı gibi 😂 eşim benle dalga geçiyor hatta gazdır o gaz bebek değildir diyor umutlanmayayım dşye 🥲
merveiii cerencyz 😂 tüm belirtiler bebe belirtileri sakın ıkınmayın yanlıs anlamayın cinsel ilişkiye ara verin bu son hafta çok önemli ben olsam duramam hemen gider kan verirdim 😂 ki duramadım da vermiştim daha adetime 1 hafta kala 😂