Bir1kelebek Test yaptım days doctor test buna hep yalancı diyorlar flaşla bakınca pembe çizgi var ama yalancı olduğu için inanmıyorum yani anlayacağınız öyle pozitif çıkmadı
Hgmom1 Bir1kelebek bende ovulasyonla öğrendim gebeligimi t çizgisi daha koyu çıkmıştı reglimden 2 gün geçmişti
Mavimsimavi Bir1kelebek benimde bat 1 Eylül ben ovülasyon yaptım ama çok koyu değil benimkide gebelik olsa koyu olurdu demek gerçi günüme var umut var mı
BuketKrnn Kızlar benim de bat 22, 24 ağustosta kan verdim negatif çıktı. Bu ay Ovülasyon bakmamıştım bu sabah yaptım bu şekilde çıktı
BuketKrnn Bir1kelebek ay hepsi de yalancı olmuyor ki ya. Yalancı pozitif olduğu kadar gebeliğini bunla öğrenenler de var
Nur8893 Bir1kelebek Canım yalancı olabilirde olmayabilirde geçen aylarda atmıştım bende hatırlıyorsan yalancıydı 🥹 Ama bilemeyiz bu testlerle öğrenenlerde çok var . Burda çok görüyorum inşallah yalancı değildir ya ❤️
Esma006 Bende ovulasyon takibiyim üç gündür yapıyorum ilk gün hiç çizgi çıkmadı dun ve bugün silik çizgi çıktı 25 inde regl olmam lazımdı bugün de kahverengi akıntı oldu regl zamanı silik çizgi çıkar mı kızlar ovulasyonda
babymom2026 Bir1kelebek Bende ovulasyon da pik görünce test yapmaya karar verdim yumurtlama zamanım geçmişti ama pozitifi gördüm insallah seninde vardır 💗
Nur8893 Bir1kelebek Valla hatırlamıyorum Canım ya . Şimdiki durum daha stresli ve heycanlı😅 senide anlıyorum insan testler yüzünden inanamıyor maalesef ki 🥲