Bir1kelebek En fazla döngümün 34. Gününde olurdum ama bugün 35. Günüm halen yok ovülasyon vardı elimde böyke oldu
Cicilininkini Bir1kelebek bende bu sekilde ogrendmm canım sonra gittim test aldım daha günüme vardı ama gebelik testinde de cıktı benimki
Hgmom1 Bir1kelebek bende ovulasyonla öğrendim gebeligimi t çizgisi daha koyu çıkmıştı reglimden 2 gün geçmişti
Bir1kelebek Gidip erken genelik mi alsam ya çıkmaz diye almak istemiyorum ama böylede arada kalıyorum napıcaaaamm kızlar 2 gün önce kaset hcg testi yaptım 0 hiç çıkmadı bir şey
LeydiDaisy Bir1kelebek ben ovülasyonla öğrenmiştm canm benmde böyle çıkmıştı erken gebelik almştım ve görülemeyecek derecede ince hayalet çizgi çizmişti geç döllenme olmuş bide öğrendikten sonra neredeyse 2 hafta sonunda görmüştüm keseyi
Bir1kelebek Nur8893 tamam canım bencede şimdi hazırlanıp çıkıcam test almaya varsa vardır yoksa yoktur bir gün olur zaten 🥰
Bir1kelebek LeydiDaisy ya ben ayın 6 sında ovülasyon testinde pik gördüm o gün ilişki oldu sonra olmadı bir kaç gün yani o günden bu yana çıkması gerekirdi kaç gün geçti yani ama işte Allahın işi ya belki olur olmuştur diyorum
fatmaklcasln LeydiDaisy ovulasyon testiyşe nasıl öğrendiniz benim bat 31 dün HCG testi yaptım çıkmadı negatif çıktı ovulasyon testiyle nasıl oluyor
happymomolucaz42 LeydiDaisy @Bir1kelebek bende aynı ovülasyonla gecen hafta 3+2 de öğrendim 4+4 bugün keseyi gördüm kalp atışı duyamadım ben yunurtlamadan 10 gün sonrası ovü testinde koyulasma farkettim giderek artı şimdi sana tüm testlerin fotoğraflarını atayım canım kafanda netleştir inşaallah güzel hayırlı sonuclarla
LeydiDaisy Bir1kelebek o günden sonrayı takip eden 3 gün keşke olsaymış çnkü pik yapması farklı pik yaptıktan snra çatlamaya denk gelmen lazm pik yaptığını görünce ard arda 3 gün ilişki öneriliyo