Burnosunn_annesi geleneksel1annem ay inşallah kel halimi düşünemiyorum😂😂😂 umarım kullanan var da yazar😌
geleneksel1annem Burnosunn_annesi dercos un kıtmızı olanı iyi deniyor ama ben denemedim bi bakın isterseniz
Deleted33000 Burnosunn_annesi bebek annesini tanımaya başladığında dökülür canım benimde dökülmeye başladı geçici bı durum ama sen yinede kanlarina baktır vitamin eksikliği de olabilir zaten emzirirken vitamin eksikliği çok oluyor
Burnosunn_annesi Deleted33000 sanırım tanımaya başladı kuzum annemlerde hep öyle der bakalım inşallah ilaca gerek kalmaz 😅
staRmama Burnosunn_annesi aşırı avuç avuç dökülmüştü Ocean b12 kullanmıştım geçmişti ama öncesinde kan değerlerine baktırman lazım aşkım geçmiş olsun ❤️
Burnosunn_annesi staRmama tamam aşkım teşekkür ederim evet kana baksam iyi olur daha yeni başladı uzun sürmez inşallah 😌ocean bebeğimde de kullanıyorum kendim için de bakayım 🥰
kimchikimdi Burnosunn_annesi İnşAllah bir kullan bakalım temiz içerikli oldukları için saça zararda vermez biraz sertlestirme yapar ama kremle halledilir
ppmerlina Burnosunn_annesi benim annemin kansızlıktan dolayı çok fazla dökülüyor aşkım eczaneden keratin aldı hap şeklinde günde 1 tane içiyor. Ama biraz pahalıydı vallahi yalan olmasın 600 mü 800 mü tuzlu bir şey, araştırıp deneyebilirsin
Burnosunn_annesi ppmerlina benim doğumdan sonra oldu kuzum bilmiyorum bakmak lazım ilk bebeden sonra doktor demir ilacı önerdi pek fayda etmedi bakarım kuzum teşekkür ederim 🥰
ppmerlina Burnosunn_annesi doktora git ama ihmal etme aşk kaş ve kirpik de dökülür (benim şimdiden başladı gibi)