nilsumm Senanrr11 Hayırlı olsun canım bizimde cinsiyetimiz Erkek🩵 çevremde kime sorsam hepsini Erkek 🫶
nurozkara0607 su_peri_si merhaba şu an 29 yaşındayım. Son regli tarihi 13.07.2025 hesaplayabilir misiniz. 08.04.1996 dogumluyum 🥰
ebocukk Benimde ilk gebeliğim 13 haftalığız. Çin takvimi Rus maya hepsi kızdı yüzük testi kız rüyalar kız hisler hala kız ama cinsiyetimiz erkek 💙 erkek senesi diyorlar
Asortikhanim Nergiz1234321 zaten bi varsayım bende pek inanmam ama işte milyar insan içinde bizde tuttu 🤭
Senanrr11 ezifah2 tabiki öyle kuzuma bir kız kardeş te olsun isterim ama diğer meyveyi de tatmak isterim
su_peri_si Senanrr11 takvim de erkek görünüyor canım ama dediğim gibi tam hamile kaldığınız aydan emin olmanız lazım ben sana temmuz olarak baktım
minikturtam1 Senanrr11 kasım aralık ocak aylarında hamile kalanların neredeyse hepsi kız mart nisan mayıs hamile kalanlarda erkek genelde çevremde bu şekilde
turfan Bn erkek diye biliyorum çünkü ertrafimda kim hamileyse erkk bbk bekliyorlar bnde 16 haftalık hamileyim banada doktor yüzde 80 erkek dedi cinsiyeti🥰
serpillllll meryemkurt bende aynı durumdayım allhımdan ne olursa olsun önce sağlıklı sıhhatli olmasını istiyorum ama kız çocuğu duygusunu tatmakta çok isterim insalh nasıp eder Allah herşeye razıyım
Zhde Senanrr11 bence kesinlikle erkek, benimde oğlum oluyo bende iclerindeyim erkek annesi olacağım 💙🙏 chatgbt doğru bildi kızlar deneyin