ayseylmz21 Senanrr11 benimde bir kızım var bende şuan 6 haftalık hamileyim Gönül isterki erkek olsun ama Rabbim neyi nasip ederse öyle olur kız olursada kızlarımıza yakın arkadaş olur ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah
Merve_celen3881 40+0 dan selamlar doğmaya pek niyetimiz yok daha 🥰🙃erkek bebeğimiz olacak çevremde ki bütün hamişler erkek bebek bekliyor sağlıkla gelsinler inşallah
Beren_24 ess13 ben en başından beri sağda hissediyorum hala da öyle sağdan dokunuyor hep ama kız 🙈🤷🏻♀️
su_peri_si Senanrr11 bende çok eski yıllardan kalma Çin takvimi var %90 doğru tutuyor yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı söylerseniz oradan bakayım . Bu internette olanlardan değil
yellowchick su_peri_si Merhaba banada bakar mısınızzz🥰 1999 Doğumlu 26 yaşındayım ve Temmuz ayında gebe kaldim ☺️
nurozkara0607 su_peri_si merhaba şu an 29 yaşındayım. Son regli tarihi 13.07.2025 hesaplayabilir misiniz. 08.04.1996 dogumluyum 🥰
eslemmetin Benim ilk hamileliğim 10+2 deyim bütün hurafeler erkek çıkıyor bakalım 🤗 yeterki sağlıklı olsunda 🙏🏻 inşallah herkesin gönlüne göre olur 💕 29 yaşımdayım haziran ayında hamile kaldım😂
su_peri_si eslemmetin amin en önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız tabi 🥰 sizinki bendeki Çin takviminde erkek görünüyor
zetabloom Peki 2026 ne olucak ozmaan Bu sene cogu herkes oglan diyo ozaman seneye kız mı o sıralamayla mı
su_peri_si zetabloom böyle bir şeyin gerçeklik payı yok 😀 bende dahil etrafımda tam 7 kişi hamileyiz 4 ü kız 3 ü erkek Allah kime neyi nasip ederse o oluyor kısaca sadece etrafımızdaki hamilelerin cinsiyetlerinin çoğu aynı denk geliyor
su_peri_si yellowchick öncelikle Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin dediğim gibi %90 lık bir doğruluk payı var bende dahil etrafımızdaki neredeyse herkesin tuttu bu takvime göre . Sizin ki kız görünüyor 😍
lavin24 Bende 12+6 yım göstermedi bize de ilk im erkek 2. Sağlıkla kız olur inşallah 2 meyvenin tadını da tatırmayı nasip etsin Allah 😊 not hurafelerinhepsi kız çıktı🥰🥰
Senanrr11 3bebekliannee 3bebekliannee ay hadi inşallah yani benim ilk kızımda Çin takvimi erkek gösteriyordu kızım oldu. Şuan yaşım 25. Kızıma hamileyken 22 yaşındaydım
faatmaanuur Senanrr11 şuan çevremde 4 tane hamile var 4üde erkek bende 6 haftalık hamileyim bakalım benim ne olucak :)