Gullu1094 prensesssannesi arar canım tabi ya 2 kızın var sonuçta benimde mesela iki oğlum olsa kız ararız veya kızımız var oğlumuz olsun isteriz rabbim herşeyin hayirlisindan versin namazlarında bol bol dua et Allahım 2 kızım var ama oğlum olmasında çok istiyorum sen hayirlisindan nasip et de rabbim eğer nasibinde var ise verir canım
zynpknt prensesssannesi önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da inşallah ikisinden de tattırsın Allah 🌸 ben sadece ilk çocuğun cinsiyetine üzülenlere kızıyorum yoksa herkes ikisinden de ister tabi ikisinin de tadı yeri başka😂
3bebekliannee prensesssannesi Benim 1 kız 1 oğlum var şimdi de karnımda süpriz bir yumurta 🥰 ikisini de tattığım halde kız olursa daha mutlu olurum gibi geliyor ablası için ☺️ erkek olursa da üzülmem tabii ki Allah önce sağlık versin ve hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏻♥️
prensesssannesi Gullu1094 çok teşekkür ederim sizde dua ederseniz çok mutlu olurum tabiki ilk önce istediğim sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması 😍😍
Gullu1094 prensesssannesi tabiki ederim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat olsun snra size erkek evlat nasip etsin inşallah
Tuanakaran prensesssannesi neden yargılayalım canım ikisinide tatmak istemeden normal rabbim inşallah iki meyvesinden de tattırır bide oğlun olur 🥰❤️
valeriaa_ prensesssannesi allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah ,ve gönlünüze göre versin ,insan elinde hangisi olmasa onu ister sizi çok iyi anlıyorum . Benm 3 çocuğm var 1 ve 2 erkek 3. Kız . Allah isteyen herkese gönlündekini hayırlısıhla nasip etsin
QueenBahar_ prensesssannesi 2 kızım var oğluma gebeyim çokça dua ettim Teheccüd namazına kalktım ama Allah’tan ne gelirse basımla dedim yinede dua ederken erkek olsun dedim çok şükür rabbim duamı kabul etti darısı size inşallah 🤲🏻
Meyra-tt İki oglum var, şuan 32 haftalik hamişim bu da erkek, kiz evladi da tatmak cok istedim ama Allah boyle kararlamistir, saglikli hayirli evlat olsun 🥰 vardir Rabbimin bir bildiği, mevlam neylerse guzel eyler 💓
prensesssannesi @QueenBahar_ sağlıcakla gelsin canım hayırlı evlat olsun darısı başıma inşallahhhh 😍🥰