Esosiko duyguibo344_ öyle bir şey demedi açıkcası hızlı hızlı bir kaç soru sordu alttan muayene etti betama baktı yüksekti betam öyle içim rahatladı bi
babymom2026 Esosiko evet bebegi de görürüz dedi ultrasonda 4 gün geri çıktı hatta uygulamaya göre çünkü gec yumurtladım 4 gün muhtemelen ondan ama sonradan haftasını yakalar dediler
Deletedmom_297 Esosiko 6+2 de gittim 5+6 geldi küçük dinlemeyelim 8 haftada gel dedi 2 hafta stres oldum
Deletedmom_297 Esosiko evet malesef küçük olduğu için erken haftalarda gitmekte iyi olmuyor o yüzden erken gitme derim en az 7 haftada gidilmeli
Esosiko Deletedmom_297 öyle bir konuşuyordu ki doktor hayretler içerisinde nasıl göremeyiz bu haftada der gibi
3bebekliannee Esosiko Ben 2 çocuğumda da 8.hafta duymuştum ama şimdi 6+3 bugün dinledim çok şükür 🙏🏻 8.haftaya kadar hiç belli olmaz moralinizi bozmayın 🥰
hilal858_ Esosiko benim geç döllenme 7 haftalikken gitmiştim devlet hastanesi kalp atışını dinletmemişi haftaya gel demisti bende ayni gün özele gittim öylelikle duydum