babymom2026 Esosiko bende de ayni durum oldu haftaya gidicem haftaya da 8+6 olmus olacağım duyacağız kalbini
Melisssa3 5+6 da başlamıştı kalp atımı 6+6 da dinlemiştik çok şükür ama korkmayın geç döllenme olabilir sizin sağlıcakla duyarsınız inşallah🙏🏻
merve3531 duyguibo344_ ay dün 6+3 le gittim ne bebek görünüyor ne kalp atışı kese 6+3 olamaz çok daha küçük diyor geç döllenme mi acaba üzüldüm acıkçası 10 gün sonra gel dedi bana da
babymom2026 Esosiko evet bebegi de görürüz dedi ultrasonda 4 gün geri çıktı hatta uygulamaya göre çünkü gec yumurtladım 4 gün muhtemelen ondan ama sonradan haftasını yakalar dediler
duyguibo344_ Esosiko evet normalde adet duzensızlıgım var 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkıyor ultrasonda geç döllenme olduğunu söyledi
merve3531 duyguibo344_ umarım öyledir sağlık ocağındaki ebe geç döllenmedir falan dedi ama kadın doğumcu hiç bir şey demedi
Esosiko duyguibo344_ öyle bir şey demedi açıkcası hızlı hızlı bir kaç soru sordu alttan muayene etti betama baktı yüksekti betam öyle içim rahatladı bi