nerm629_ Sgullll canım ben bu testi ilkdefa görüyorum nerde satiliyo eczaneden aldinne şekilde olunca pozitif oluyo
AdaKaranfili Sgullll bende yurtdisindayim.gecen ay bende bundan aldim .yoktu. sizində yok sanırım. İnşallah gönlümüze göre olur. Adetiniz geçtimi?
CEKAS Beni de listeye ekleyebilir miyizz 🥰 @maco61 Düşük sonrası ilk ayım olacak eylül, ayın sonunda belli olacak hamilelik olup olmadığı ama listeye girip bu birlikten güç almak istiyorumm 🥹
maco61 CEKAS tamam. Ama mayıs ayın normalde agustosda hamile kalmlanlark aldım. Admin ismimi değiştir yani. Agustosda kalıp mayısta doğum yapacaklar🥹😁 ama alırım birazdan yine
nnb2804 maco61 benimde ekleyin şuan reglim inşallah 2026 mayıs haziran ayları bizim ayımız olur bebeklerimiz kucağımızda olur
meryys maco61 Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsin. Bende haziranda 12. Haftada kürtaj oldum. 2 adet gördüm tekrar denemeye başladık buay burda bekleyelim olursa ilk bebeğimiz olacak
maco61 CEKAS olur olur Allah nasip ederse. Biizmkide muamma ama zaten 2 gün var regl bişey hissetmiyorum
momblog Kızlar awox test sipariş etmiştim bugün geldi yumurtlamanın 8.günü reglime 7gün var denemek için yaptım kendimi tutamadım negatif çıktı hahahs erken değil mi daha😕
maco61 momblog yaa erken😆 kız sabr et bende dayanamıyom ama son 2 gün kaldı regl cumartesi sabah yapacagım ilk idrarla çıkarasa artıı