samaa_ samaa_ Ben de ilk gebelik planlıyorum. Reglime daha 1 hafta var 25 agustos ilk test negatif🥲. Ama akıntım artmış, garip rüyalar görüyorum oysa hiç görmezdim. Göğüslerde ağrı surekli uyku isteği var
maco61 samaa_ yani test yanlış göstermiş olabilir. Hamilede olabilirsin ama pskolojilde olabilri. Tavsiyem bekle. Bende sabırsızlanıyorum ama cumartesi günü bekliyeceğim
ebru_yldrm samaa_ bende de böyle olmuştu acayip saçma sapan hergün rüya görüyordum son 1 haftadır ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim
selin079 maco61 en erken ne zaman belli oluyor ki adetime ortalama 1 hafta var ancak bugün bayılacak gibi oldum midemde kurt var gibi devamlı bi açlık hissi derinden derinden yanma vardı, 10-15 kez idrara çıktım, bir de karın kasık ve bel ağrısı var
samaa_ maco61 2 aydir daha evliyim. Ne bileyim belki de regl olucam o yuzden oyle oluyo. Bir sey merak ediyorum benim ovulasyon donemi pik 19 agustos idi biz ama 17 agustosa kadar yapa bildik pikde malesef islerden dolayi olmadi. Ola bilir mi sizce hamilelik?
samaa_ selin079 garip ruyalar goruyorum arastirdim psikolojik ya da erken hamilelikte oluyomus. Ha birde akintim artdi ,karnimda siskinlik var gogusum cok aciyo. Ama ilk testimi daha reglime 10 gun kala yapmistim negatif cikti
samaa_ selin079 evet ya akışına bırakalım bence adetimiz gecikse belli olur zaten. Ben de döngülerim normal oluyo genelde 3 eylülde regl olucam
meryys selin079 Bende daha adete 8 gün var meraktan yaptım kendimi durduk yere üzdüm. haziranda kürtaj oldum kürtaj sonrası ilk deneme olunca heveslendim
seweyt maco61 benide ekle büyük oğlum 2022 doğumlu küçük oğlum 2024 doğum lu üçüncü isitiyorum bu ay denedim son adet 12 agustos eşim yeni şehir dışında geldi bı rhafta oldu hergun deniyoruz inşallah olur