OzgeDgnp Merhaba hanımlar, hamilelikte jean yada taytlarınızı nerden alıyosunuz yaz hamileligi geciricem üst yine hallolur bi sekildede sıcak olmayacak tayt ve jean pantolon nerden bulabiliriz ? Trendyoldan bakıyorum ama cok cesit yok
Elizveannesi OzgeDgnp taytı, prlak disko taytlardan aldım, beli çok esnek zaten. Pantolon da 1 tane aldım. Lcw outlet'te 24 liraya denk geldim. Ordan aldım. Yoksa almicaktım Jean.
OzgeDgnp Gazell defactoda cok cesit bulamadım ben lcwnin internet sitesinden baktım güzel seyler görünüyo
simgebfrl OzgeDgnp ben kendim m beden giyiyordum lcw m bedeni oldu bana yine hamile pantalonunda biri tam oturdu ama biri bol geldi biraz. Bluzlarda yine m alıyorum oluyor
Selocan OzgeDgnp normal bedenin neyse onu aliyorsun ben 20 haftalıkken aldim biraz büyüktü şuan 33 haftaliyiz halen giyiyorum ve tam geliyo bi tane daha alırım dedim al bi tanesi idare etti beni şimdilik arada da normal kendi tayflarımı giyiyorum ekstra bisi almadım çünkü giyemicez bi daha
Elizveannesi OzgeDgnp ben hamilelik giymiyorum. Sevmiyorum. Ama çok uygun fiyata ve giyeceğim tarzda bir Jean bulunca aldım 🤗
yaseminan OzgeDgnp ben LCW’dakine baktım sırt kısmı lastikli onların bide sırtı kot olan var onlar daha rahat olur diye düşünüyorum ben
OzgeDgnp Umaymoms doğrıdur yaz hamileligi icinde etek ve elbise düsünüyırum genel olarak ama jean de özlüyorum ☺
Aminehira H&M ‘den alıyorum ben jeanleri. Oraya bakın isterseniz. Birde internette bi site var e-gebe.com oraya bakın
buuussraaa OzgeDgnp valla ben 95 kiloyum şuan 7+1im ama ilerki günlerde hamile kıyafeti bulabilir miyim ne giyerim nerden bulurum cok merak ediyorum şimdiden başladım düşünmeye benim gibi olan var mı aranızda acaba
seddaa Ben pantalon ve taytlarımı lwc& hm den aldım gri siyah bir iki de kot aldım 🤗 üstlerimi hamile giyim almıyorum bedenimden bir büyük yada bedenim şeyler oluyor zaten. Şık biyer için bakıyosan gebbe diye bi mağaza var
seddaa OzgeDgnp zaten içlerinde karnınızı saran bir yapı var normal jeanlar gibi belleri yok bu yüzden çok kilo almadıysanız kendş bedenınızı bile giyebilirsiniz:)