Nfskdrnfs İyi akşamlar şimdi tekrar test yaptım bu sefer erken gebelik testi değil kaset test çift çizgi silik değil
Nfskdrnfs Sevgiiss hayır hiç gitmedim 4 gün geçikince erken gebelik testi yaptım onda silik çıktı az önce kaset testte net çift çizgi çıktı ama hala korkuyorum ya yine aynı şeyi yaşarsam diye sizin adınıza çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza ❤
atesvesu Sevgiiss dün gittim karından gorunmedi kese ama vajinal ultrason yapıldı biraz da olsa gördük çok küçük dedi doktor
Sevgiiss Nfskdrnfs çok geçmiş olsun bende 5. Kez hamileyim bir tanesi hayatta 3 tanesi ilerlemedi birinde kürtaj oldum. Bu da diğeri bakalım. İnşallah güzel olur sonucunuz. Korkmayın gidin kontrol olun her şey Allahtan bu sefer farklı olacaktir
atesvesu Nfskdrnfs hayırlı akşamlar Perşembe günü randevum var vajinal olarak tekrar bakıldı kese göründü çok şükür sorduğunuz için teşekkür ederim 💐
Nfskdrnfs atesvesu çok sevindim bende geçen hafta kan verdim 5000 çıktı yarın gidicem hala bir tedirginlik korku var umarım keseyim ve bebeği görürüm
atesvesu Nfskdrnfs çok sevindim korkmayın dua edin içinizi ferahlatin Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰