Ozgekiz kayrasu ben şu an perinatoloji kliniğinde yatıyorum… İnşallah güzel bir doktor denk gelir size, Bursa’da iseniz Gökalp bey çok iyi şehir hastanesinde, özelde de engin korkmazere gitmiştim ilk gebeliğimde
Canan13 kayrasu Bilkent şehir hastanesini öneririm 8 numaralı odada kime denk geldıysem cok guzel ılgılendıler evet her gittiğimde farklı oluyor ama onlarda guzel ilgileniyolar
mervekarablt kayrasu bende 12 haftalığım ikinci gebeliğim ilk doğumum yüksek tansiyondan dolayı erken olduğu için şimdi gün içinde tansiyon takibi yapıyorum ama 13 8in üstünü görürsen gel demişti doktorum sizinki bana çok yüksek gelmedi anlamadım
susaMom_ kayrasu Bilkente gidiyorum belirli bir doktor yok denildiği gibi genelde intörn doktorlar oluyor ama başarılılar bence
prensesmoana Canan13 Bende 8 numaralı odada hep iyi doktorlara denk geldim. Fakat ismini hatırlamadığım bir yandal asistanı beni inanılmaz strese sokuyor. Muayene edişi çok kaba. O kadını görünce kasılmam oluyor resmen.
susaMom_ kayrasu Canım daha detaylı daha kontrollü bakılıyor kadın doğumculardan bence perinatolojide olmak daha iyi o yönden
kayrasu prensesmoana kızan yada kaba davranan olsa cevabını verın derim doktor bilmiyorum ama bazı asistanlar gıcık oluyor 😒
prensesmoana kayrasu Haklısınız. Bazen cevap vermek gerekiyor. Ama gözünüzü korkutmuş olmayayım. Genel olarak gayet iyiler. Ben 6. haftamdan beri oraya gidiyorum. Şu an 27. haftadayız. İlk defa öyle birine denk geldim. Rahat olun yani. Zaten tansiyon için gidecekmişsiniz ☺️