Moz kayrasu adam akıllı birini bulursam gidicem ama devletteki dr lar yerinde yok asistanlara bırakmış
Moz kayrasu ben kan sulandırıcı dozum için kadın doğum hematoloji vs göründüm arttırma gereğinde bulunmadılar ama emin olamıyorum istanbuldayım perinatolojiye gitsem iyi olur
prensesmoana kayrasu Merhaba. Ben gebeliğimin 6. haftasından beri Bilkent şehir hastanesinde perinatoloji bölümüne gidiyorum. Doktorlar olmuyor maalesef. Her hafta farklı bir asistan muayene ediyor. Birinin dediği diğerinin dediğini tutmuyor. Riskli gebelik bölümünde asistanların başında mutlaka doktor olmalı bence. Ama yok.
Fuunndaaa kayrasu ben özele gittim doktor çok iyi baktı tek tek ölçüm yaptı 9.haftalıkken devletinde gittim doktor kalp atışını bile dinlemedi herşey normal dedi gönderdi, perinatoloji konusunda doktor önemli iyi bir doktora gitmek gerekli devlet yada özel
maryyyt Moz bana da ısrarla hap veya ipne vermiyorlar taşıyıcılık var sadece ilk gebelik zaten diyorlar pazartesi hemotolojiye aldım tekrardan kanunide siz hangi hastaneye gittiniz
Papatyaaam1 kayrasu perinatolojıye ben Ankara’da etlik şehir hastanesine gitmiştim orda bebeğin eşi 10 mm doğum kanalını kapattığı ıcın bir ay sonra tekrar gıt demıstı ama eşimin mesleğinden dolayı Elazığ’da gıttım doktor bi dovmedıgı kaldı