ynzl Accountant doğum iznine de çıktım artık şükür öğlene kadar yatıyorum ama bu sefer de gece geç yatılıyor 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Accountant ynzl bol bol da dışarı çık akşamları falan bebek varken çıkınca linçliyorlar 40lı çocuk gece çıkarılmaz diye 😀
ynzl Ellasu sağ alttaki üç noktalı “Daha Fazla”ya tıklayıp “Bilgilerimi Düzenle” kısmına girdiğinizde tahmini doğum tarihi veya son adet tarihinizi girebilirsiniz. Sonrasında da sol alttaki Bebeğim bölümünde kaç gün kaldığını göreceksiniz 🥰
ynzl Accountant aman onlara neymiş yaaa canım isterse çıkarım 😂😂 ama halim olursa ben de bol bol doğum öncesi dışarı çıkmak istiyorum 🥰🥰 Hem vakit de geçmiş olur. Böyle beklerken daha çok heyecanlanıyorum
Elifinizz5461 Accountant Daha çok var doğuma 195 gün kaldı uygulamaya göre tabi ama bebiş ne zaman gelmek isterse
Aygunirmm Dilara0107 benim de 49 gün kaldıı 🤭 ilk gebeliğim. Mutluluk korku heyecan hepsini aynı anda hissediyorum resmen kdkwmdkw
Ruuveeyydaa Accountant 55 gün kaldı ama sanki 45 gün kala falan gelicekmiş gibi ya hayırlısı nasılsa öyle gelsin oğluşum