Turuncukelebek mercimegimm3 3 çocuğumda erkek sıfır mide bulantısı ayak usumesi hepsindede ilk 2 ay oldu et ve tatlıya düşkünlük
katlav mercimegimm3 bebeğimin erkek olduğunu bugün öğrendim. Hamilelikte ne belirti yazıyorsa her şeyi yaşadım. Bulantı, kusma, uyku, mide yanması, koku hassasiyeti hepsinin aynı anda olması gerçekten benim açımdan zorlayıcıydı. Bir de ilk gebeliğim. Bence belli bir şey yok erkek bebekte şu olur şeklinde diyebileceğim.
mercimegimm3 katlav evet ama mesela benim ilk bebeğim kız mide bulantısı halsizlik baş ağrısı falan yaşamadım bunda farklı baya
QueenBahar_ bluemom24 bu 3 üncü Gebeliğim 2 sinde geç hissetim 18 haftalık gibi Bunu çok erken hissetim 11 haftalıkken çok miinak hareketler ile Sen hala hissetmiyormusun kaç haftaliksin
Esma006 mercimegimm3 belirti göğüs ağrısı sağ kasık ağrısı idi başlarda ilk haftalar sonra ekşi yemeye başladım nar eksini herşeyde sıktım resmen 20 den sonra bel tutulmalari başladı asla ama asla kusmadim boyun kararması koltuk altı göbek çizgisi vs
mercimegimm3 Bulutlarda ay benimde bulantım var kızımda olmadı cinsiyet belli değil ama bu farklı belirtiler verdi
fgormez mercimegimm3 benimde kızımda çok rahat gebelik yaşadım mide bulantısı kusma kasik ağrısı bel ağrısı ne bileyim hiçbir şey yaşamadım şimdi 7 haftalık hamileyim hamile olduğumu bile mide bulantısı ile fark ettim😁her yerim ağrıyor her gün baska bir yer,bugün belim ağrıyor cuma günü randevum var Dr hepsini soracağım
fgormez momtobe__ 7 haftalık benimde bugün belim ağrıyor normal mi,ilk hamileliğim de hiç yaşamadım ağrı sızı o yüzden korku geliyor bana
momtobe__ fgormez ben bel agrisindan yuruyemezdim, hâla öyle oluyor. cok fazla ayakta kalmamaya calisin
Cnsuozclk mercimegimm3 vallahi bizim cinsiyet belli oldu ama biz daha öğrenmedik. 5. Haftadan beri mide bulantım var tek belirtim bu
Mervekaram22 mercimegimm3 oğlumda bel ağrısı baş ağrısı vardı bulantı kusma yoktu yüzümde sivilce ve aşırı ayaklarım üşüyordu vardı birde kesem de fasulye gibiydi Şimdi de bel ağrısı baş ağrısı var ayaklarım çok üşüyor ama bulantı var bakalım cinsiyet ne olacak 😂😂
fgormez momtobe__ o da mümkün değil kızım okula başlayacak yoğun bir tempodayız su an günlük ev işlerinden bahsetmiyorum bile😁
Aysecan0335 Oğlum geliyor 2 gebeliğimde cok farklı cinsiyete pek bakmıyor sanırım bu belirti işleri bende bu farklı ilerleyince kızmı acaba demiştimde yok 😀
dimpleuser Aslında bende tüm hurafeler ve belirtiler tuttu erkek bebeğim oluyor.bulantı yok denecek kadar azdı,tiksinme vardı ,tatlı yeme isteğim hiç yoktu ,duygusal değildim , meme ucu siyahtı karnım sivri. Burnum büyük değildi , şuan aklıma gelenler bunlar
0Berfin0 mercimegimm3 bulantı yok denecek kadar az yaşadım ilk üç ay sabahları yumurta yersem bulanıyordu bide koku hassasiyeti çok fazlaydı onun dışında da başım çok ağrıdı hala da ağrır başım ayak ağrıması yanması ve sayısız yerin ağrıması herkeste vardır diye düşünüyorum 😂