Aslihan94 mercimegimm3 herkesin hamilelik süreci farklı kız erkek fark etmiyor bence bir kızım var erkek bebeğe hamileyim ikisinde de midem çok bulandi kızımda ekşi yedim oğlumda tatlidan nefret ettim kızım da gram ağrı çekmedim oğlum da her gün başka bir yerim ağrıyor uykularım çok kötü deliksiz uyuyamıyorum
bersah34 mercimegimm3 şiddetli bulantı kusma yüzde akne ekşi tuzlu aşerme bunlar vardı sonuç oğlum olucak hayırlısıyla 🤲💙
Smyye1B mercimegimm3 İkinci erkek bebeğe hamileyim ilkinde afedersiniz yiyip yiyip kusuyordum bulantım günlerce hastanede yatacak kadar olmuştu . Ama bunda sıfır belirti 36 haftaligim sadece agirlastim. Başka belirtim olmadi
Mrvoztckt mercimegimm3 şöyle diyim sana 19 aylık oğlum var . Şuan 24+0 lik hamileyim. Birbirinden farklı belirtilerim vardı birinde full tatlı aseriyordum birinde ekşi . Yine de ikisi de erkek oldu. Hatta kalça büyümesi var 2.oglumda. Böyle olunca net kız derler ama yine erkek çıktı 🥲
zynpknt mercimegimm3 baş ağrısı neden oluyo acaba erkek bebekte ya çok garip bi belirti çoğu kişide de var😂
mercimegimm3 zynpknt hiç bilmiyorum benim cinsiyet belli değil sadece kızımla arasındaki belirtiler farklı bunda mesela kramp ağrılarım var bacaklar baş ağrısı
mercimegimm3 Mavideniz26 evet herkesin belirtisi farklı mesela ben kızıma hamileyken hiç mide bulantısı çekmedim
QueenBahar_ mercimegimm3 kızlarımda mide bulantısı uyku hali cart curt vs Oğlumda sabah bulantısı tek oldu Baş ağrısı çok yaşadim diğer 2 kızımda yaşamadım Gebeliğin ilk başlarında Çok üşürdum hala da öyle ara ara bazen yazın ortasında elektrik li soba yakardım Şuan bile ayaklarım buz gibi Kızlarımda ayaklarım yanardı Hamile kaldığım ilk günden beridir bel ağrısı yaşıyorum erkekte oluyor dediler inanmadım 2 kızım solda oğlum sağda oynadı Kızlarda kese yuvalarkti 🥰 Oğlumda fasulye gibi uzun 🤲🏻😍 Allah gönlüne göre versin 💙 💖 Bide erkek gebelikte bizim burda çaydan soğur anne der oda doğru gebe kaldığım günden beridir çay içmiyorum
mercimegimm3 QueenBahar_ bende baş ağrısı var bacaklarım belim ağrıyor mide bulantılarım var kızımda midem bulanmadı ve et yemek istemiyorum içim istemiyor
zullallll Bende 7 haftalık hamileyim hiç bi belirtim yok sadece çok yorgunum kasık ağrım başta oluyordu o da geçti sadece sağ kasığımda dolgunluk ve o kısımda dokunduğunda hafif bi ağrı oluyor normal mi sizce bulantı iştahsızlık hiç yok bende 🙏
QueenBahar_ bluemom24 evet canım öyle 20 haftalık olucam ara ara yine Ağrır Allah şifa versin sizide😍
fgormez momtobe__ 7 haftalık benimde bugün belim ağrıyor normal mi,ilk hamileliğim de hiç yaşamadım ağrı sızı o yüzden korku geliyor bana
QueenBahar_ bluemom24 bu 3 üncü Gebeliğim 2 sinde geç hissetim 18 haftalık gibi Bunu çok erken hissetim 11 haftalıkken çok miinak hareketler ile Sen hala hissetmiyormusun kaç haftaliksin
yakup965_ mercimegimm3 erkek bebekte bende ilk haftalarda çok sinir yapıyordu sabah bulantısı pek yoktu sonrada bulantı oluyordu