Tamammyeterr Merveee6 canm gittigim doktor yıllardır tanıdığımız doktor bütün akrabalarm ve bende dahil ilk gebeligimi de hep o söyledi bize 12. Haftadan sonra söylüyor zaten
Merveee6 Tamammyeterr benimde doktorumun makinası felan baya güzel sizden cesaret aldım belki bende 15 de felan giderim :)
Tamammyeterr Merveee6 wala cnm bizim devlet hastanesi yanı makina iyi mi kötü mu bilemem ama doktorun hep söylediği doğru oğlumda da 12. Haftada söyledi
Tamammyeterr Yarenasel banada herkes erkek diyo cevremekiler de hep erkek dogurcn diyo sanki bı marifetmis gibi
Merveee6 Tamammyeterr gittiğinizde bi tahminde bulundu mu benim de bi oğlum var benimde gönlümden kız geçiyor ama Allah bilir tabi
Yarenasel Tamammyeterr ya inanır mısın kizim var kaynanam illa tuturmus erkek bu diyor ya esim bile diyor ki kiz olsun ben kiz istiyorum oncelik saglik tabiki ama kaynanam tuturmus yok erkek diyor bende anlamadim bu erkek meraki neymiş
Tamammyeterr Yarenasel bende hep Kızım olsun istedim ama işte bişi olmaz erkek daha iyi diyorlar fln ikiside aynı benim için
Yarenasel Tamammyeterr ya insan her cinsiyeti tatmak ister oglu olan kizi kızı olan oglan ama illa israr etmek bence cok yanlis Allah saglik versin ♥️