visnelicheescake visnelicheescake kızlar kimse yok mu cidden boş postlar laklakla dolu surda iki doğru bir soru soruyoruz 😂
EsoMom_ visnelicheescake kadın dogumu etkileyen ilaçları perinatoloji yazabilir canım sanırım reçete yapamıyor olsa da o anlık yazabilir bir tane ona göre bölümü neredeyse orda reçetesini yenileyebilirsin aslında benim de bilgim yok malesef
visnelicheescake EsoMom_ Rapor olunca yazıyorlar diye biliyorum ben sonuçta gebelik ile ilgili birde doktor perinatoloji bölümüne alan açabilir mi ?
visnelicheescake staRmama sağol canım 😍 e doktor değilim ki perinatoloji bölümüne bana alan açtı benim ayriyetten oraya randevu almama gerek var mı ne kadar sürelik bir alan açıyorlar?
staRmama visnelicheescake evet evet hemen alman lazım cok dolu oluyor canım zaten geç veriyor aciliyeti yoksa detaylıysa vs
visnelicheescake staRmama peki bana alan açın a ne gibi bir farkı oluyor aşkım ben kan sulandırıcı kullanıyorum iki doktor riskli gebelik giriyor perinatoloji muayene gideceksin vs dedi bana da ondan dedim