Yazmelegi_ Aleyna_66 mhrs den alınıyor oda. Orda da kıvanç beye iyi diyorlardi❤️ hastane adı sistemde emel tarman diye çıkıyor
Yazmelegi_ Annekuzusu123 Hastane olarak temiz diye biliyorum ana doktorlar hakkında bilgim yok fazla. Bende özele gidiyorum ama baska hastaneye gidiyorum
Annekuzusu123 Seyma63_ hastanenin temizliği falan nasıl ben hiç bilmiyorum doğuma 45 bin demişlerdi sen düzenli mi gidiyorsun oraya
35Hatice Aleyna_66 sakın hüseyin aksoya almayın kendisi hiçbir zaman olmuyo asistanı da bi tuhaf. Olur mu hiç 39 kafayı mı yemiş ben 34den beri her hafta düzenli giriyorum nst’ye. Çok güzel doktorlar var şehir hastanesinde onlardan randevu alın
Aleyna_66 35Hatice ben nerden bileyim ya yakın tarihli o vardı diye mecburen aldım ama daha da gitmem ona söylediğiniz gibi asistanı da sekreteri de tuhaf
Seyma63_ Annekuzusu123 Ben sistem hastanesindeyken gidiyodum eda hocaya sonra dünyama geçti ordan biliyorum bir kaç kerede oraya gitmişti. Memnun kaldım
3834-3438 Aleyna_66 bugün bir arkdsta erkilet çocuk hastanesini tavsiye etti doğumda tek odada kalınıyormuş şehir hastanesinde o olay yokmuş mesela, doktorları daha doğrusu ebeler çok iyimiş gidersenz yazın lütfen banada fikir olsun
serpil15 Aleyna_66 ben 12 haftamdan bu yana mehmet copurogluna gidiyorum asiri memnunum kesinlikle bu doktoru bir denemelisin bu hafta dali gunu orda istersen erkenden gdiip sira al muayne ol ve farki gor