hilal858_ mujdecrin sabahları kahvaltıyı geç yaptığımda bulantı oluo hâlâ. Bu zmana kadar sadece 2 3 istifta oldu bi…Ben bide kırmızı etten kaçıyorum şuan 😅 evde kokusuna tahammülüm yok inşallah ilerleyen aylarda yemeye başlarsam iyi olucak ama bakalım
ppmerlina 2023f QueenBahar_ zehraakyol nurdan021 seva-1 minikmucizemm__ yasocuk Gulo06 hamilesavis19 Deletedmom_290 Seymabyrm Butterfly06 Kiraz-tasar25 pako6 Merhaba kızlar yorumlarınızı okudum Kasım sonu ve Aralık gibi gözüküyor doğumlarımız 🥰 Ben de bugün tam 25 haftalık hamileyim benim de Aralığın ilk haftası gözüküyor telefon uygulamalarında 🤭 Hamileliğiniz nasıl geçiyor
Seymabyrm ppmerlina bel, sırt ve mide bulantısı hariç iyi geçiyor. Benim 23+3 ama aralık başı gibi olacak doğumum zorunlu sezeryan ile, senin nasıl geçiyor 🌸
Seymabyrm ppmerlina bel, sırt ve mide bulantısı hariç iyi geçiyor. Benim 23+3 ama aralık başı gibi olacak doğumum zorunlu sezeryan ile, senin nasıl geçiyor 🌸
Butterfly06 ppmerlina mide yanmalarım başladı arada baş ağrısı da oluyor tabi , onun dışında çok şükür güzel gidiyor , sizin nasıl geçiyor?
QueenBahar_ ppmerlina sağlıkla gelsin bebişin benimki Aralık sonu nasıl zaman geçecek bilmiyorum 3 üncü Gebeliğim ama yinede insan sabırsız oluyor Hamilelikte bol bel ağrısı yaşıyorum ve dikiş yerlerim çok ağrıyor Sizin nasıl geçiyor cinsiyetiniz nedir 🙂🥰
ppmerlina Seymabyrm Allah yardımcın olsun bitanem 🤲🏼 benim bulantılar 20 itibariyle geride kaldı ne kustum ne kustum anlatamam 🤣🤣 şimdi mide yanması başladı 🤭
ppmerlina Butterfly06 benim de son 2 haftadır mide yanmam var aynı şekilde. Onun harici iyi gidiyor şükür 🥰🌹
ppmerlina QueenBahar_ Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏼🌸 Benim ilk gebeliğim, 25 yaşındayım, kız bebiş bekliyoruz nasipse 🍓🍓 Sizin 😍
minikmucizemm__ ppmerlina merhaba çok sukur güzel geciyo sadece biraz diş ağrım var birde arada bir kasıklarıma sırtıma kramp giriyor onun dışında bir sorun yok ☺️ sende durumlar nasıl bebisin cinsiyeti ne 🥹🧿
ppmerlina minikmucizemm__ bu haftalarda yalancı sancılar minik minik başlıyormuş rahim kendini doğuma hazırlamaya çalışıyormuş, o kramplar ondandır yüksek ihtimalle 😍 Ben gebeliğin başında baya kötüydüm günde iki üç kere kusuyordum 5 kg vermiştim şimdi ilk kiloma döndüm 🤣 Kız bebiş bekliyoruz 🩷 senn