emirmom G_h1 bende kilo verdim aksine 🤣 öğrenince yazın merak ettim bende cinsiyetiniz gerçi yaşanılan semptomlar cinsiyetten değil bunyeden bence
ppmerlina 2023f QueenBahar_ zehraakyol nurdan021 seva-1 minikmucizemm__ yasocuk Gulo06 hamilesavis19 Deletedmom_290 Seymabyrm Butterfly06 Kiraz-tasar25 pako6 Merhaba kızlar yorumlarınızı okudum Kasım sonu ve Aralık gibi gözüküyor doğumlarımız 🥰 Ben de bugün tam 25 haftalık hamileyim benim de Aralığın ilk haftası gözüküyor telefon uygulamalarında 🤭 Hamileliğiniz nasıl geçiyor
QueenM77 ebruscan Kaç haftalıksınız şuan. Benimde bir hafta daha beklerse eylül başı gibide o yüzden sordum birazda korkuyorum 😊
ebruscan QueenM77 37’ye girdim 😊 sizin daha ileri sanırım o zaman. Valla bana da geliyor ara ara endişe korku nasıl yapacağız nasıl olacak telaşları 😬 ama sonra geçiyor heyecana dönüşüyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah en önemlisi sağlıklı olmaları 🥰
Mucize_annesi38 ebruscan benimde 37+2 bugün kontrolüm vardı gebelik kolestazı varmış değerlerim yüksekmiş Çarşamba suni sancıyla başlatacak çok korkuyorum 😢
QueenM77 ebruscan Bende bugün 38’e girdim. Aramızda 1 hafta var sanırım. İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz hepimiz. Sağlıklı kolay doğumlarımız olsun inşallah hepimizin Rabbim kolaylık versin 🤲🏻 🥰
Deletedmom_8793 leylaleyla15 2.bebeğime hamileyim ilk doğumun sezeryanla oldu şuan kızım 2yaşında doğum yapacağım zaman 33 aylık olacak ve devletteki hiçbir doktor sezeryan sonrası normal doğumu riske almıyor
Selo3 Esraa0709 Benimde 27+1 tahmini doğum tarihi 23 Kasım ama bizimki 1buçuk hafta önde bakalım 17 Kasım geçiyor içimden ☺️
Esraa0709 Selo3 bnmde 1 hafta onden gidiyor ama tarih belli deil henuz uygulamada 22 kasim gorunuyor. Kizmi erkek mi?
pako6 seva-1 benimde tahmini doğum 1 Aralık ama zorunlu sezeryan olacağım için Kasım sonuna denk geliyor sağlıklı olsun inşallah 🥰