mucizebebegimmm hulya4627 benim doktor yine 4 Eylül yaparız dedi ama günü kesinleştirmedi. Haftaya tekrar görüşelim dedi son muayenede. Cuma günü tekrar gideceğim tam 38 oluyor 😂 canım doktorum bi türlü kesin 4 Eylül dedirtmiyor bana. Tamam o güne alırız diyor ama sisteme girip kayıt yapmıyor 😂
hulya4627 mucizebebegimmm tamam dediyse alır o zaman muhtemelen sen 4 eylülmüş gibi düşün 😂hazırlığını yap ona göre bizimki 36 da verdi günü direk sisteme girdi zaten hatta öğle arasına kalmasın beni erken alın sabahları kusuyorum dedim 😂
Mevsim5 beyzanuruzumcu8087 selam canım 37+1 hafta olduk biz de kızımla 🥹 beklenen doğum tarihi 14 eylül ama ne zaman gelmeyi tercih edecek göreceğiz
Ben-Hurem-Sultan beyzanuruzumcu8087 35+5 iz. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben son ayımda hep kaburga ağrısı çekiyorum. Sizde öyle mısınız? Artık uyuşuyor böyle tarif edemediğim bir ağrı. Bir an önce sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
beyzanuruzumcu8087 Ben-Hurem-Sultan inan bende çok kötüyüm ya kalcamin üzerine oturamiyorum uzun süre uzaninca belim zatn aşırı ağrıyo yalancı sancılarım da başladı rabbim bir an önce kurtarsın bizi
mucizebebegimmm hulya4627 ahahahahhahahaha sevgili doktorum sağolsun sisteme girmek için çarpıntılar geçirmemi bekliyor 😂 biraz aşırı plancı insanım valla yoruyor beni 😂
ikincibezelyeayak beyzanuruzumcu8087 Doğum tarihi 18 Eylül görünen erkenci kızım şuan kucağımda 36 2 de cmt doğdu . Darısı sağlıcakla sizlerin başına 🤲🏻
beyzanuruzumcu8087 ikincibezelyeayak ayy rabbim hayırlısını versin ins sağlıklı olsunlar da tarihin bir önemi yok 🥰❤️
Annekuzusu123 ikincibezelyeayak Kuveze girdimi canım ciğer geliştirici olmuşmuydun kilosu kaçtı bizimde riskimiz var inşallah bekler 34+3 bugün
Esmamuaz beyzanuruzumcu8087 Anladım canım Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Visneli1so-s beyzanuruzumcu8087 tam 35 misiziniz bizde 35+6 yüz ama doktor haftaya gel gün verebilriim dedi
Betsahb Adet ağrısı gibi agriniz var mı kızlar ilk gebeliğim kasılma ne sancı ne bilemiyorum bacaklarım ağrımaya başladı adet olurken nere ağrıyorsa oralar ağrıyor doğum mu yaklaşıyor noluyor korkuyorum
oxytocin Betsahb düzenli değilse yalancı sancılar başlamıştır vücut kendini doğuma hazırlıyor artık bu haftalarda, sakin kalıp pozisyon değiştirmek ya da duşa girmek iyi geliyor🌸