myangelson Annesii66 ilk doğumum ozeldeydi 2 kere karnıma bastirildi ilki doğumdan çıkınca doktor bastırdı uyusuktum hissetmedim ikincisi kalkmadan önce bastırdilar ama çok aşırı canım acimamisti. Bu doğumda genel anestezi ile devlette yaptım doğumu hem kum torbası koydular hem karnıma bastırdilar çok canım acimisti 🥴 yani hastaneden hastaneye de değişiyor bir de kişiden kişiye de değişiyor. Burada okumuştum aynı hastaneden olup birine bastırıp birine bastirilmayan. Kanama durumuna göre bastiriyorlarmis sanırım tam bilmiyorum da 🤷🏻♀️
Annesii66 myangelson ya gerçekten daha masum bir yol bulsalar keşke canım çıktı sanmıştım hiç birşey gözümü korkutmuyor da sadece bastırma hariç şimdi herseyi bırakıp karnıma bastırmayacak hastane arayışına giricem 🙂↕️
ipekmom_ Annesii66 ilk doğumumda bastırmadılar, ikinciyi merakla bekliyorum başka hastanede olacağım …
tahamommy Annesii66 benimde ilk sezeryanım olacak 🥲 bilmediğim için soruyorumda bastırdıklarında aşırı bir kanama oluyor mu acaba ya
Annesii66 tahamommy kanama değil de pis kan geliyor aşırı derece de değil kan gelmesinden çok ben arayış içindeyim karnıma bastıracak bir hastanede yapmam asla doğumu
zeyka 2 sezaryende özel de oldu ikisiinde de yaşadım benim de tranvam diyebilirim 3. gebeliğimdeyim ara ara aklima geliyor 🥺
Annesii66 zeyka bende de aynı şekilde resmen herseyi bırakıp karnıma bastırmayacak bir hastane arayışına girdim 🤦🏻♀️
Eren1 Annesii66 ben ıkıncıde eşime girerken ölcem demişim adamı daha cok korkutmuştum kapıda beklıyordunbenı cıktığımda cok zordu korkuyor ınsan tabıkı nasıl bırde benım etim aşırı yumuşak geç kaynıyor iyleşşitor kılolu ve yağım yumuşakmyağlı iyleşmeside sıkıntılı
myangelson Annesii66 yani aslinda bizim iyiligimiz için birşey o kanama iyi olsun diye öyle birşey yani
nurerva Benimde özeldi ama bastırmışlardı. 3 kere gelip. Benimde hatırladığım bağırdığım ve çok acıdığı . Haftaya 2. Doğumum olacak yine tek korkum o nasıl bir acı olduğunu hatırlamıyorum ama çok bağırdığımı yapmayın bir daha dediğimi hatırlıyorum
Tpck Benim de bastırdılar hatta çığlıklarıma annem odaya girmişti, hemşire odadan çıkartmıştı 😊 Bazı arkadaşlarıma bastırmadılar neye göre bastırıyorlar bilmiyorum
hamzaezel Tpck kan aksini kontrol altına tustmak için basıyorlar bide rahim toparlaya bilmismi diyede ben hemşire Özkan sormuştum bana bu cvp verdi
Baklavaseverim Annesii66 Bastırdılar ama rica ederseniz nazik bir şekilde yapıyorlar burada çok korktum okuyunca benim mesela çok acımamıştı ebem çok hassas davranmıştı Allah razı olsun yani bir de ebe kanama için değil rahmi kontrol amaçlı bastırıyorum kanama muayenesini alttan yapıyorum demişti 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
dedimolabilirrr Annesii66 benimde ikinci sezeryan olacak inşallah karnına basmayı buradaki postlarda gördüm korkutucu gerçekten ben yaşamadım böyle birşey özelde yaptım ilkini ne karnıma basıldı ne de şu anlatılan gibi iğne vurulupta uyuşmama vs oldu çünkü iğneden sonra uyuşup uyuşmamayı önce kontrol ediyorlar direk karnımı kesen vs olmadı yani çok korkunç hikayeler var elhamdülliah yaşamadım yaşamam da inşallah