LadyX ErsBegAs canım benimki de devam ediyor bir de benim karnıma çok bastırmadılar ameliyattan sonra o yüzden ilk dönem o kadar yoğundu ki kanamam korkuyordum korkumdan kimseye de bir şey söyleyemiyordum 🥲 azaldı neyse ki ama her gün geliyor. Bir de korse taktığım saatler daha yoğun geliyor 🤷🏻♀️
[silindi] ErsBegAs Az az geliyorsa kağıt havlu katlayip, ped gibi koyabilirsiniz.Benim az az geliyodu, ped artik koku yapmaya baslamisti, sık sık degistirip, hergun dus almama ragmen. Çareyi kagit havluda buldum.En azindan koku azaldi.40gün sürmüştü benimde.
irem185 ErsBegAs 36. Gun hala devam ediyor kanlı ciğer gibi et parcalari geldi bir kaç defa başına gelen varmı normal mi?
Deleted33000 ErsBegAs valla bilmiyorum ben kızım doğduğunda da uzun sürmüştü şimdi de sürüyor bakalım doktora gideceğim ama ne zaman bende bilmiyorum 🤭🤭
Beequeen ErsBegAs Benim ilk 10 gün kahverengi lekelenme şeklinde geldi birkaç gün ara verip sonra regli kanaması gibi gelmeye başladı, bir gün geldi iki gün gelmedi derken 40 güne kadar böyle devam etti 😅
eslem2121 ErsBegAs aynı valla bacımsu kaldığı yerden bazen diorum gene gebe kalsam ama çocuklarıma bakıp töbe töbe diyprum 😂😂
Deleted33000 Zeynepdinc benim rahim ağzında et beni gibi bişey vardı hamileyken de kanama yapıyordu ona bağladı smear testi aldı enfeksiyon için fitil verdi onu kullanıyorum kanamam yok şimdilik