Deleted33000 ErsBegAs valla bilmiyorum ben kızım doğduğunda da uzun sürmüştü şimdi de sürüyor bakalım doktora gideceğim ama ne zaman bende bilmiyorum 🤭🤭
Zarifokur ErsBegAs 40 günde sürebilir . 30 günde 35 günde eğer kesilirse kanaman belli bir süre sknea yine hasta olabilirsin ilk kanama diyorlar 😬bu kadınları çilesi bitmez .
Zarifokur ErsBegAs olsun şükürler olsun canım onlar olmadan da bebiş olmuyor . Sonsuz şükürler olsun . Allah bizi ‘öyle güzel yaratmış ki
ErsBegAs edabolukbasi3- psikoloji kalmaz bende öyle olursa valla zati bu hamile kilotlarından kadınsı bile hissedemiyorum
edabolukbasi3- ErsBegAs geçiyor canım az sabır yarı kırkı çıkmış bile bu ışıltılı hayatı biz seçtik 🤣
asel_asl ErsBegAs normal canım ve gelen kan kötü kokuyor di mi .. benim midemi bulandırıyordu kendi kanım
nilsumm ErsBegAs Endişelenmene gerek yok canım normal ama en zoru bu sıcaklarda ikide bir ped degiştirmek inanın çok bunaltıyor insanı
[silindi] ErsBegAs Az az geliyorsa kağıt havlu katlayip, ped gibi koyabilirsiniz.Benim az az geliyodu, ped artik koku yapmaya baslamisti, sık sık degistirip, hergun dus almama ragmen. Çareyi kagit havluda buldum.En azindan koku azaldi.40gün sürmüştü benimde.