meryys Nevagibi Awox sipariş vermiştim onu kullandım bakalım adet tarihine kadar yapmiycam dayanirsam😀
Nevagibi zbydeekrmn ovülasyon testi yapıyoruz yumurtlama ve yumurtanın çatladığı günleri görüp o günlerde ilişki olunca gebe kalma şansımız artıyor
Canan__ Nevagibi yap artk ben bile sabırsızlandım inşallah sendede vardır 😊 ben senin sayende cesaretlendim sonuçta 😀
arsesraa asjajfkskvlrldlxl124724727 benim bu akşam midem böyle bi garip oldu bulantı gibi hafiften ama bulantı hemen başlamaz diye biliyorum belki psikolojiktir
meryys [silindi] Ay inşallah sağlıkla olur hepimizin benim haziranda kürtaj var korkuyorum ondan🥲 sen ne zaman kan vereceksin
[silindi] meryys awox erken gebelik ve bir gebenin günlüğü kaset test pozitif gösteriyor ama bir marka daha alıp yapacağım. Ondada pozitif çıkarsa 3 5 güne kan vermeye gideceğim. Reglime 2 gün var. Oda biraz geciksin garanti olsun🥹
[silindi] meryys  İki markayada güveniyorum düne göre koyulaştı çizgiler ama insan yine emin olamıyor. Kasıklarımdada ağrı var.
meryys [silindi] Ay hadi inşallah bende perşembe kan vereyim diyorum elimde 2 tane daha awox varda başka Birtane akşam alayım 😃