Hulya00 Kızlar 19+0 haftalık hamileyim bugün sabahtan beri kasık agrım var hafif ama sağ bacagımada vuruyor sanki anlamadım normal mi ya dün biraz geç yattım yemek hazırla falan ondan mı oldu ki Bebek iyi arada tekme atıyor hafifte olsa 🙏
Elifsaadet Hulya00 bende 15+5 teyim benimde oluyor ara ara, geçen hafta iki gün geçmeyen kasık ağrım oldu, rahim büyüdüğü için diyor uygulama bildirim veriyor
Sblbrt Hulya00 ben 3 ay çektim kasık ağrısını şimdi de var ama ayakta çok durduğum zaman oluyor 🙄🤷♀️
Gull9186 O haftalarda oluyor doktor bana soluna doğru yat dinlen demişti bugün dinlenirsen güzelce geçer inşallah
Elifsaadet Hulya00 herhalde sonuna kadar çekeceğiz bu ağrıları☺️ Benim kardeşimde 9 ay boyunca hep kasıklarım ağrıyor dedi
Sabireeray Hulya00 normaldir canım kontrole gittiğimde sormuştum bu arada Ankara buluşması na keşke gelebilseydin
Hulya00 Sabireeray siz buluştunuz mu canım 😕 malesef işte bizim bu işlere uymadı birde çok uzak bana 😕
Seyma123 İyi akşamlar kızlar bende bugün test yaptım adetim 1 gün geçti çok belirgin bir şekilde çıktı 1 haftadır da saniyelik kasık ağrıları giriyor normal mi acaba daha doktora gitmedim
Hulya00 Seyma123 aynen onlar içinde ben normal deyim bendede oluyordu doktorumla görüşmüştüm kanama olsun koyu akıntı olsun bunlar tabi risk içeren birşey eger bunlar yoksa agrın çok şiddetli değilse sorun yok rahim büyüdügü için oluyor ama yinede doktoruna danış istersen ☺️
Sabireeray Hulya00 yok canım bulusmadik senin parti vardı diğer hafta da nişan var diye Mart 10 bu olsun demistik kuzum sen nerede oturuyordun
Seyma123 Hulya00 çok teşekkür ederim canım benim 6 ay önce boş gebelik geçirdim düşük yaptım ilk defa bal çörek otu kürünü kullandım ve çift çizgiyi gördüm tabi birde kan ilacı kullandım
Hulya00 Sabireeray benim parti değildi diger arkadaşınındı ama karıştırdınız sanırım ☺️ Nişan vardı bizim ☺️