bersah34 dilaradoyan eşimin hayali üzerine Muhammed saki olucak hayırlısıyla🥰 kıramadim onu ama kız olsaydı Ebrar lina olcaktı. hayırlısı adıyla büyüsün tüm bebişler
Afra3405 bluemom24 bizim de Muhammed Aras eşimin ısrarı üzerine ben kız ismi ayarlanmıştım ama😍😍nasip erkek olacak.
Nigizlice sevdaozz Biz bugün kızımız olacağını öğrendik Ece Umay koyucaz Allah nasip ederse. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz🌸❣️
Denizveinci dilaradoyan ilk kızımın ismi inci ikinciye hamileyim o da kız ilay düşünüyoruz ama kararsızım
Sidal dilaradoyan bizde çok kararsısız ilk oğlum yiğit Ege şimdi ikinci geliyo 23 haftalık olduk eşim mert olsun diyo bende ayazı beğendim ama merti de beğeniyorum çok kararısızım bana da fikir verirseniz çok sevinirim 💙🥲🙏🏼
dilaradoyan Sidal ben mertten yana kullanırdım oyumu. Ayaz anlam itibariyle geride kaldı benim için. Tabi fikir istediğiniz benim fikrim bu. Son karar sizlerin ☺️
Berivanciftci23 dilaradoyan İlk başta kumsal istiyordum sonra babasıyla ortak kararla öykü umay olucak inşallah 🙏🏻🥰
Deletedmom_290 dilaradoyan ılk 15 haftalıkken kız dedıler (Lina) Dıye düşündüm anlamı karakter ozellıklerı ve kuranda anlamıda güzel Dıye düşündüm her anlamda Sonra 1 ay sonra ıkı doktorum suan erkek dedı erkek olarak Bılıyorum sımdıkı ısmı (kuzey asil) kuzeyı ben asil ‘İ babası koydu ıkımızın ıstedıgı olsun dedık
ikievladaemanetci_ bebetoli ay bizde Lavin düşünüyoruz ama bir anlamından dolayı kararsızım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda benim içime başka isim sinmiyor 😄
bebetoli ikievladaemanetci_ benim kızım olduğunu ogrendigimde direk lavin olsun dedim eşimde Aren olsun dedi biz ikisini de koyduk sağlıkla almayı nasip etsin bazen isimlerin anlamı kötü olsa da kaderleri güzel olan bebeklerimiz var ben ismin kaderinle etkili olduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim bu yöndedir ismi de gerçekten güzel anlamı olmasa bile hiç bir zaman da insanlar n der diye de düşünme sen ne düşünüyorsun de öncelik kendin olsun sen doğurup sen bakıyorsun sonuç olrk şimdiden hayırlı olsun kizceniz insllh sağlıkla gelir 🤲
naide827_ Dogurmaya az kalmis hala bi fikrimiz yok😂😂😂benim beyendiyimi kocam, kocam beyendiyini ben beyenmiyorum. Nasil olcak bilmiyorum😂😂
Zenoqq naide827_ bir tüyo eşinize diyin ki, zaten senin soyismini alıyor bırak isminede ben karar vereyim. Ben böyle diyerek istediğim isimde ikna ettirdim ve ortaklaşa koyuldu zannetsede ben koydum ismi. 😂👍