gorkemakdmr Buseea0279 benim de silikti gebeliğimi öğrendiğimde hem erken hem geçikme testi regl 2 gün geçmişti sadece kan testi 231 çıktı kan test vermenizi öneririm
Buseea0279 Nevagibi doğru testlere güven yok bende göedüm daha önce böyle çşzgi negatifti maalesef şimdi bakalım ne olacak
Buseea0279 Eddos bu testlere hiç güven yok… kaset test denedim silik çizgi falan Hiçbşrley yok direkt tek çşzgi bariz yani moralim bozuldu erken gebelik testi kullanmayın
Buseea0279 gorkemakdmr ya kaset test negatif olunca gidesim gelmedi olsa ondada çıkardı herhalde kaset testi Bşrde eczacının dediği gibi tekrar yapıcam sabah ilk idrar aç karnına bakalım sonra regli beklerim
gorkemakdmr Buseea0279 kaset test dediğin geçikme testi mi canım bak ben regl 1 gün geçikmede gördüm o silik çizgiyi ertesi gün erken gebelik yaptım onda. Aynı siliklik vardı 3.cü testimde bozuk çıktı için sonuç alamadım direk hastaneye gittim
Buseea0279 gorkemakdmr testleri tekrar edeceğim zaten şuan reglime de 4 gün kaldı sayılır 😀 bu kadar durdum biraz daha durabilirim herhalde
gorkemakdmr Buseea0279 rabbim güzel gönlünde ne geçiriyorsan onu versin sana kimsenin kucağınıda boş bırakmasın