sutlukahve_ Buseea0279 sen akşam da yapmistin demi seninle aynı şeyi yaşıyoruz 😂😂benimde ikidir silik çıkıyor senin de pozitif görünüyor inşallah vardır ama burda o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki kendiminkine de sevinemedim
gorkemakdmr Buseea0279 benim de silikti gebeliğimi öğrendiğimde hem erken hem geçikme testi regl 2 gün geçmişti sadece kan testi 231 çıktı kan test vermenizi öneririm
Buseea0279 sutlukahve_ evet ya akşam yaptım ilk silik gördüm sabah ilk idrarla tekrar yapayım dedim de bende göedüm evet bu silik çizgiyi daha önce ve kan negatifti maalesef o yüzden şuan da emi olamıyorum İki net kırmızı görmek istiyorum ben
sutlukahve_ Buseea0279 kanı ne zaman vermiştin bat ne zaman valla bende iki kırmızıyı görmek istedim seninle aynı testlerim ama testlere de güven olmuyor ki artık ya
Buseea0279 sutlukahve_ kan vermedim hiç şuan regl 5 gün sonra tam doğum günüm olmam belki belki doğum günü hediyem olur 🙏🏻🙏🏻
Eddos Buseea0279 tamam olmuş pozitif bu. Benimki bu kadar bile yoktu. Gözükmüyordu hatta. En son bana var gibi geliyor diye yeter gidip kan verip öğreneceğim ya herro ya merro demiştim. Şüphelerim doğru çıkmıştı. Kaldı ki seninki hayli hayli pozitif duruyor. Git ver de netleştir. İnşallah doğum günü hediyendir 😍😍
R_busra49 Buseea0279 bben hep son adet tarihiyle aynı gün yaptım ve kıpkırmızı oluyordu çizgi bence bekleyin ayın 30 da fln tekrar yapın
Buseea0279 Eddos bu testlere hiç güven yok… kaset test denedim silik çizgi falan Hiçbşrley yok direkt tek çşzgi bariz yani moralim bozuldu erken gebelik testi kullanmayın
Buseea0279 R_busra49 evet öyle aöa koyulaşma var mı diye sürekli yapasım gelecek nasıl beklerim 5 gün hiç yapmadan dayanamam ben… evde hiç kaset test yok birde onlardan alacağım deneyeceğim
nurdg Ben reglim gecikince bir iki gün sonra test yaptım aynı böyle çıktı. Ertesi gün bi daha denedim biraz daha belirgindi ama net değildi beklemedim doktora gittim. 2-3 gün gecikmiştim yani pozitif çıktı 😇
Buseea0279 nurdg benim gecikme olmadı henüz 5 günüm var şuan Bakıcaz testi tekrar edicem Bşrde kaset test deneyeceğim
Nevagibi https://imgyukle.com/i/C6uzaG Benim böyleyken beta 2.3 çıkmıştı yalancı pozitif çok çıkıyor :( bir kaç gün testle bakın koyulaşıyorsa vardır bu benim testim novacheck marka
Buseea0279 Nevagibi doğru testlere güven yok bende göedüm daha önce böyle çşzgi negatifti maalesef şimdi bakalım ne olacak