Adaym Nasılsınız neler hissediyorsunuz bulantı ağrı halsizlik vs var mı. Karnınız dışardan belli mi . Bebeği hissettiniz mi 😊
Gzde_defne Adaym valla arada bulantım oluyor birde ishal salgınına yakalandım gerçekten zordu.göbeğim biraz belli oluyor ilk sağlıklı gebeliğim Rabbim nasip ederse.sende durumlar ne
Mavideniz26 Adaym bizim de 13 haftaya bir gün kaldı 🙏🏾 hissetmek için çok erken bence. Sen hissetin mi
Elfidanur Adaym ben de 13. Hafta oldum bugün limonuz yani😂🍋 ben hissediyorum kim ne derse desin kızlar çok şükür iyiyim
Runyaaa Adaym benim 2. Karnım şiş geliyor bide midem sürekli şiş ne yesem agzıma kadar doluyorum sanki çok fazla soda içiyorum bulantılar azaldı hergündü bende şimdi 2 3 günde bir kusmalı ama 😭😖
Mavideniz26 Adaym öyle düşünme canım inşallah iyiler ben bu hafta gittim için rahat şuan 16 haftada giderim artık
Gzde_defne Ceyx bol su komposto içtim doktorum birde reflor şase probiyotik tavsiye etti biraz toparladım ama hala var çok kötü Rabbim kimsenin başına vermesin gebelikte daha da zor oluyor korkuyor insan
meryemmuhammetali Adaym bulantılarım azaldı sadece bazı şeylere karşı hala tiksinmek var 2 gün önce ikili test sonucumu aldım yaştan dolayı riskli çıktım ona biraz takıldım😞
Adaym meryemmuhammetali çabuk almışsınız siz 11. Haftada mi yaptırdınız? Allah’ın izniyle sağlıklı olur inşallah kafanıza takmayın yaş kaçtı?
ylnydgd meryemmuhammetali fetal dna yaptırın maddi olarak zorlamayacaksa en azından içiniz rahatlar. Benim de 38 yaş o sebeple direkt fetal dna yaptırdım. Temiz geldi şükür
meryemmuhammetali ylnydgd siz nerede yaptırdınız ve kaça yaptırdınız ayrıca size de yaştan dolayı ikili testi down sendromlu olabilir dedi mi
ylnydgd meryemmuhammetali istanbuldayım ben Nevagen firmasına yaptırdım nakit 15.000 TL. İkili test hiç yaptırmadım ben riskin yüksek çıkacağını düşündüğüm için hiç strese girmeden direkt Fetal DNA yaptırdım