cansuilmezli Burayı bu aralar bu konuyla çok meşgul ediyorum farkındayım ama çatlatma iğnesinin 11. Günü bildiğiniz bem beyazdı negatif çıkmıştı 12. Gün yani bugün ki testte silik çıktı sizce var mı? Testin markası prodoctor
ozge1001 cansuilmezli hayırlı olsun idrarda 12. Günden sonra belli oluyor o yüzden dün çizgi çıkmamıştır kanla garantilersiniz test gününüzde erkenden verip strese girmeyin 🥰
busrax_ cansuilmezli ayy inşallah vardır bende 10. Gün yaptım negatif çıktı 11 yapmadım bugün 12 inşallah vardır
Lovebaby27 cansuilmezli bence yarın kan vermelisin ☺️ ben hiç görmedim pozitif 10.gün betan sıfırlanıyor artışa geçmiş seninkisi ☺️🥰🥰
cansuilmezli eslem2121 gerçekten mi 🥹🥹🥹 ay inşallah vardır yani dün negatif bugün pozitif çıkması şaşırttı inşallah yalancı pozitif olmaz
Lovebaby27 cansuilmezli banada haber ver canım kan verene kadar günlük test yap koyulaşmayı takip etmiş olursun ☺️😍 banada dua edermisin
cansuilmezli Lovebaby27 elbette ederim hepimiz için ederim nasıl bir psikoloji biliyorum Rabbim bu güzel haberlerle bizi sevindirsin 🥹
Lovebaby27 cansuilmezli Aminn canım inşallah o güzel haberi bende alırım , inşallah betan çok güzel çıkar 🥰😍❤️❤️
cansuilmezli ozge1001 ay o kadar mutluyum ki dün üzüntüden ağladım bugün sevinçten inşallah vardır inşallah Rabbim isteyen herkese bize de içinde o güzel duyguları tattırsın 😍😍
ozge1001 cansuilmezli canım inşallah vardır ki bence var olmasa silik bile çıkmazdı çünkü bende hiç silik çıkmadı artık kan verebilirsin sonuç belli olur ☺️
cansuilmezli Lovebaby27 belim çok ağrıyor arada bi kasıklarım o kadar çarşamba aşırı silik perşembe hiç çıkmamıştı testte
cansuilmezli Lovebaby27 evet su içtim çay falan bu sefer predictor marka denedim baya silik şeklinde çıktı :(